První pohled na komunikátor mivvy zero (video s komentářem)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Přesně tak přes 3G valí internet.
S4crifice
nováček
nováček
Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12

Post by S4crifice »

Já nevím, já nemám žádnej neomezenej datovej tarif, takže já se stejně připojuju, když už, tak doma na wifi, anebo někde na známých místech na veřejnou wifi, takže absence 3G mě fakt netrápí :)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Přesně tak většina uživatelů 3G nevyužije.
A pokud netráví většinu dne na internetu z PDA,tak jim nebude vadit ani QVGA rozlišení displeje.

Je to krásný stroj pro masy. :)
fjungbklofe
nováček
nováček
Zařízení: HTC

Post by fjungbklofe »

Tak ja nvm, vlastnim Mivvy One a až na jeho spracovanie ( hlavne ten krasny kryt baterie) som celkom spokojny. Myslim, ze s upgradeom na 6.5 sa aj zrychlil. A Tumek ja teda s SPB Mobile SHell nemam ziadny problem, vsetko plynule. A volnej ram mam po resete zhruba 63, teraz avsak okolo 56-58. Tento zero toho ma nejak pomenej. A jedna "chybicka" ked si predstavim ako strasne foti moj 3,2 megapixelovy tak si nedokazem ake strasne fotky musi robit tento. Tak ale kvoli fotaku som si ho nekupoval a na odfotenie cestovnych poriadkov staci. A dufam, ze Mivvy sa pouci do buducnosti aj s vydrzou. Nie je problem ho vybit za pol dna. fjung...
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Ještě jsem nepotkal zařízení s WM co by vydrželo při maximální zátěži celý den, takže to nebude vina Mivvy.
S fotoaparátem dosti obdobné, PPC prostě moc dobře nefotí i když mají slušné parametry mezi fotoaparáty v telefonech.
Jaruna007
nováček
nováček

Post by Jaruna007 »

pcwifi wrote:libi se mi, ze pristroj neprodrazuje 3G, naopak by nebylo spatne, kdyby byla i verze bez GPS,cena by jeste klesla a byla by to velmi zhava novinka :-D
Zhava mozna jo, ale neprodejna. Na GPS cip slysi zakaznik velice dobre. :grin:
crazyfish
nováček
nováček
Zařízení: BenQ-Siemens E71

Post by crazyfish »

Moc pěknej přístroj ... vybírám jaký chytry telefon si pořídit ... už sem byl skoro rozhodnutý koupit (teda spíš si počkat na) Samsung Corby Pro, pak mě začlo vadit že nema OS ... tak sem si řikal že Omnia by byla fajn ... od té mě dost lidí zrazovalo a začal sem přemýšlet o HTC Touch 2 ... teď přišlo tohle Mivvy a ja si říkám ... je to konečně to co hledám? Těžko říct, možná jo ... ale na druhou stranu si říkám jestli 2,8'' displej stačí, že by 3,2'' byl lepší ... ale to už bych chtěl VGA displej a to zas sune cenu hodně nahoru ...
Je to zamotaný kruh :)
Mobil využívám hlavně na internet a prohlížení netu na mém BenQ-Siemensu E71 s malým a bezdotykovým displejem neni uplně to pravé:)
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

Tak na prehliadanie netu odporucim minimalne VGA displej.. Da sa aj na QVGA ale zoderies si kozu na prste ako budes scrolovat :-)
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

No tak to to VGA rozlišení přece jen zvaž, 2,8 je jednak relativně malý displej, ale hlavně ti QVGA zobrazí opravdu málo informací...
crazyfish
nováček
nováček

Post by crazyfish »

Tak to asi budu muset počkat až nějaky HTC, nebo něco jinýho, s VGA klesne s cenou poo 7 tisic ... vic se mi za mobil davat nechce :)
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

chces kupovat novy? ak nie ojizdaka zozenies za celkom fajn cenu uz. Diamond napriklad..
crazyfish
nováček
nováček

Post by crazyfish »

jojo, nový ... když už dává člověk tolik peněz, tak ještě aby měl už použité od někoho, to by se mi moc nelíbilo :)
tumek
nováček
nováček

Post by tumek »

Myslím, že na 2,8 zolla by bylo VGA zbytečné, už mě tu unavujou ti rádoby chytří. Staré legendy, kteřé začínaly na mpx 200 ví své.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Není to zbytečné, Diamond 1 má 2,8" a VGA a díky tomu dokáže na stejné ploše zobrazit 4x více informací než displej s QVGA rozlišením. A rozhodně se nedá říct, že by na tom displeji byly ovládací prvky nebo text příliš malé.
S4crifice
nováček
nováček
Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12

Post by S4crifice »

crazyfish wrote:Tak to asi budu muset počkat až nějaky HTC, nebo něco jinýho, s VGA klesne s cenou poo 7 tisic ... vic se mi za mobil davat nechce :)
A co takhle IPhone 3G? Dnes už není problém sehnat nový právě kolem 7 tisíc.
crazyfish
nováček
nováček

Post by crazyfish »

iPhone 3G sem teda pod 10tis nikdy nenašel :) Nevim ale ... iPhone mě moc neláká ... nevím proč :D někteří si možná řeknou že jen vůl by radši něco s WM než iPhone ... asi ale patřím mezi ně :D
tkimitkiy
nováček
nováček
Zařízení: mivvy zero

Post by tkimitkiy »

Až bude čas, tak bych měl zájem o nějakou zevrubnější recenzi - obzvláště mě zajímá psaní SMS (prý to jde jenom stylusem a ještě špatně), pak taky vzhled a rychlost reakcí GPS a výdrž baterie při běžném provozu... Díky!
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Recenze je v plánu a ven půjde někdy během ledna (jak jsem ale už několikrát zmiňoval, je to v podstatě to samé jako mivvy one, který už jsem recenzoval), pouze je tam jiné rozlišení displeje a d-pad pod displejem (při rozhodování zda vzít mivvy zero či mivvy one bych určitě volil novější zero).
tkimitkiy
nováček
nováček
Zařízení: mivvy zero

Post by tkimitkiy »

Tak ted nevim... dneska jsem si zase nasadil brouka do hlavy se Samsungem Lindy... vychazi levneji (sice nema GPS, ale zato ma podporu 3G a lepsi fotak a je o trosku mensi)... Skoda, ze nekde neni srovnani techhle dvou telefonu... Hlavne se bojim vydrze baterky u Mivvyho... GPSka, BT a wifi to asi budou brutalne rychle vybijet...
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Jak můžeš chtít srovnání PDA s hloupým telefonem. To si budeš muset ujasnit co chceš.
Post Reply

Return to “Aplikace”