SoftSPL: Flashování neoficiálních ROM pro HD2
Co Mirova 1.1, má někdo zkušenost?
Mám Miriho V 1.1 full verzi a zatím naprostá spokojenost.Po nainstalování všech programů zbývá ještě 110 MB volného místa oproti 20 MB na offic. 1.48.Operační paměti po restartu cca. 200 MB volné.Určitě je mírně svižnější než 1.48.Zatím jediná drobnost je, že zmizela Java a pod doinst. Esmertec Jbed mi Opera mini běhá v nějakém divném rozlišení (malá písmena),předtím to bylo v pohodě.Jinak potvrzuji špatnou funkčnost ROM od l3v5y.Měl jsem full verzi a po pár hodinách musela ven.Sice pěkné prostředí WM 6.5.3., které ovšem ještě není připravené pro některé programy, takže v určitých situacích se nezobrazí tlačítka nabídky,celkově pomalá a nestabilní.
edit:Tak na Operu mini nakonec pomohla jiná verze emulátoru: Esmertec JBed 20081113.2.1 VGA. CAB s původní Javou od Miriho nejde nainstalovat.Pokud to někomu pomůže, tady je odkaz na ten funkční emulátor:
http://www.mediafire.com/?y0jmjln5n5z" onclick="window.open(this.href);return false;
edit:Tak na Operu mini nakonec pomohla jiná verze emulátoru: Esmertec JBed 20081113.2.1 VGA. CAB s původní Javou od Miriho nejde nainstalovat.Pokud to někomu pomůže, tady je odkaz na ten funkční emulátor:
http://www.mediafire.com/?y0jmjln5n5z" onclick="window.open(this.href);return false;
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Ahoj, šlo by upladnout miriho romku někam jinam? už jsem se 3x přihlašoval na HTCPedii a vždy mi to hodí špatné heslo, nevím co na tak jednoduchém přihlášení lze pokazit.
takze ta miriho rom-ka 1.1 slape v pohode a nezamrza? s tou tureckou 1.61 som spokojny, konecne mi neblbne ovladanie hlasitosti v sense music prehravaci
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Mate nekdo vyzkousenu nejakou ligt romku. Po vyzkouseni Sense a Shellu jsem se vratil ke klasickemu vzhledu, tak by se nejaka orezana hodila.
Na WM 6.5 je perfektni XtraLight od miriho , s WM6.5.3 je vynikajici lite a vanila od l3v5y ... ty ale v tuto chvili maji blbou chybku - tedy pro mne - nesynchronizuji se poznamky .... jdou psat bez problemu , ale co je v pc zustane v pc a co udelas v hd tak tam zustane ... jinak wm6.5.3 jsou paradni ....
- by PeITeeR
- přispěvatel

- Zařízení: DesireS
Ta light a vanilla od l3v5y (09123001) se mi docela dost na mym leovi sekali,tak jsem hodil full a v pohode...
Btw chtel jsem tu XannyTechROM Pandora 1.0, ale ta mi nesla naflesovat normal ani pres goldcard,naskocili procenta s htc logem a nic se nedelo..
Kazdopadne jeste bud zkouset jine. (btw pro stablitu doporucuju nepocestovat manilu apod.)
Btw chtel jsem tu XannyTechROM Pandora 1.0, ale ta mi nesla naflesovat normal ani pres goldcard,naskocili procenta s htc logem a nic se nedelo..
Kazdopadne jeste bud zkouset jine. (btw pro stablitu doporucuju nepocestovat manilu apod.)
Jedu už pár dní v Topix ROM a je naprosto úžasná, takovou rychlost jsem ještě na jiné neviděl, mohu jen vřele doporučit, dnes vydal novou verzi 1.1.2 
ja skusam tu XannyTechROM Pandora 1.0 ROM. flashnut sa dala, ale po vybrati polozky update je treba odblokovat telefon, lebo treba spustit nejaku app (presny nazov si nepamatam) a az potom sa flash rozbehne (SSPL). len by ma zaujimalo, ci je mozne upravit polozky v menu tak, aby som tam nemal 4 stlpce, ale 3?
Nemůžu přijít na to, jak přepnout telefon do bootloaderu.
Vím, co je HardSPL, ale zajímalo by mě čeho je to zkratka.
Xanny TechROM Pandora 1.0 zatím jede super. Je rychlá a vymazlená
asi u mě chvilku vydrží 
HardSPL http://www.symbianmania.sk/index.php/wi ... flash.htmljip123 wrote:Nemůžu přijít na to, jak přepnout telefon do bootloaderu.
Vstup do Bootloaderu. bod. 51 http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104
jinak na tom internetu se najde hromada veci, jen trosku hledat.
- by PeITeeR
- přispěvatel

dark_hood wrote:ja skusam tu XannyTechROM Pandora 1.0 ROM. flashnut sa dala, ale po vybrati polozky update je treba odblokovat telefon, lebo treba spustit nejaku app (presny nazov si nepamatam) a az potom sa flash rozbehne (SSPL)...
Co mam pustit abych odbloknul ten telefon a narval tam tu rom ?xpm wrote:Xanny TechROM Pandora 1.0 zatím jede super. Je rychlá a vymazlenáasi u mě chvilku vydrží
pripoj tlf, nech ho klidne synchronizovat. A pak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593878 a po nabehnuti nove ROM se doporucuje provest HardReset
to by PeITeeR: urob tak, ze ked telefon cez active sync pripojis k pocitacu usb kablom, odblokuj displej a az tak spusti SSPL_RUU v pocitaci. potom sa na displeji zobrazi potvrdenie nejakej instalacky (inac doteraz som sa s tym nestretol, a to som vyskusal dalsie 3 rom-ky) a az po nej sa spusti flash
- by PeITeeR
- přispěvatel

vsak takto to robim celou dobu ..
treba spatne stahnuta ,zkusim znovu a poradne,thx
Pokud používáš Visty nebo Sedmy, musíš to SSPL_RUU.exe spustit pod admin právy - pravý tlačítko myši a Spustit jako správce...
to hudyss : díky za navedení
jeste diky za upresneni od Petulinek. U techto systemu pri dvojkliku to hazi chybu, takze jako spravce!
Uz nekdo zkusil Duttys ROM? Taky jeden z vybornych "kucharu". No ja mel vzdy nejradsi Monxe a jeho ROMeOS. Ale preci jen ma specializaci na HTC s HW klavesnici a na jeho foru je otazka zda bude varit i pro HD2, zatim zadna odpoved
Uz nekdo zkusil Duttys ROM? Taky jeden z vybornych "kucharu". No ja mel vzdy nejradsi Monxe a jeho ROMeOS. Ale preci jen ma specializaci na HTC s HW klavesnici a na jeho foru je otazka zda bude varit i pro HD2, zatim zadna odpoved