SoftSPL: Flashování neoficiálních ROM pro HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Co Mirova 1.1, má někdo zkušenost?
dada09
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by dada09 »

Mám Miriho V 1.1 full verzi a zatím naprostá spokojenost.Po nainstalování všech programů zbývá ještě 110 MB volného místa oproti 20 MB na offic. 1.48.Operační paměti po restartu cca. 200 MB volné.Určitě je mírně svižnější než 1.48.Zatím jediná drobnost je, že zmizela Java a pod doinst. Esmertec Jbed mi Opera mini běhá v nějakém divném rozlišení (malá písmena),předtím to bylo v pohodě.Jinak potvrzuji špatnou funkčnost ROM od l3v5y.Měl jsem full verzi a po pár hodinách musela ven.Sice pěkné prostředí WM 6.5.3., které ovšem ještě není připravené pro některé programy, takže v určitých situacích se nezobrazí tlačítka nabídky,celkově pomalá a nestabilní.
edit:Tak na Operu mini nakonec pomohla jiná verze emulátoru: Esmertec JBed 20081113.2.1 VGA. CAB s původní Javou od Miriho nejde nainstalovat.Pokud to někomu pomůže, tady je odkaz na ten funkční emulátor:
http://www.mediafire.com/?y0jmjln5n5z" onclick="window.open(this.href);return false;
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Ahoj, šlo by upladnout miriho romku někam jinam? už jsem se 3x přihlašoval na HTCPedii a vždy mi to hodí špatné heslo, nevím co na tak jednoduchém přihlášení lze pokazit.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

takze ta miriho rom-ka 1.1 slape v pohode a nezamrza? s tou tureckou 1.61 som spokojny, konecne mi neblbne ovladanie hlasitosti v sense music prehravaci
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

Mate nekdo vyzkousenu nejakou ligt romku. Po vyzkouseni Sense a Shellu jsem se vratil ke klasickemu vzhledu, tak by se nejaka orezana hodila.
mvp
přispěvatel
přispěvatel

Post by mvp »

Na WM 6.5 je perfektni XtraLight od miriho , s WM6.5.3 je vynikajici lite a vanila od l3v5y ... ty ale v tuto chvili maji blbou chybku - tedy pro mne - nesynchronizuji se poznamky .... jdou psat bez problemu , ale co je v pc zustane v pc a co udelas v hd tak tam zustane ... jinak wm6.5.3 jsou paradni ....
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: DesireS

Post by by PeITeeR »

Ta light a vanilla od l3v5y (09123001) se mi docela dost na mym leovi sekali,tak jsem hodil full a v pohode...
Btw chtel jsem tu XannyTechROM Pandora 1.0, ale ta mi nesla naflesovat normal ani pres goldcard,naskocili procenta s htc logem a nic se nedelo..
Kazdopadne jeste bud zkouset jine. (btw pro stablitu doporucuju nepocestovat manilu apod.)
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Jedu už pár dní v Topix ROM a je naprosto úžasná, takovou rychlost jsem ještě na jiné neviděl, mohu jen vřele doporučit, dnes vydal novou verzi 1.1.2 :)
dark_hood
smartguru
smartguru

Post by dark_hood »

ja skusam tu XannyTechROM Pandora 1.0 ROM. flashnut sa dala, ale po vybrati polozky update je treba odblokovat telefon, lebo treba spustit nejaku app (presny nazov si nepamatam) a az potom sa flash rozbehne (SSPL). len by ma zaujimalo, ci je mozne upravit polozky v menu tak, aby som tam nemal 4 stlpce, ale 3?
jip123
nováček
nováček
Zařízení: HTC

Post by jip123 »

Nemůžu přijít na to, jak přepnout telefon do bootloaderu.
Vím, co je HardSPL, ale zajímalo by mě čeho je to zkratka.
xpm
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by xpm »

Xanny TechROM Pandora 1.0 zatím jede super. Je rychlá a vymazlená :grin: asi u mě chvilku vydrží ;-)
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Post by hudyss »

jip123 wrote:Nemůžu přijít na to, jak přepnout telefon do bootloaderu.
Vím, co je HardSPL, ale zajímalo by mě čeho je to zkratka.
HardSPL http://www.symbianmania.sk/index.php/wi ... flash.html
Vstup do Bootloaderu. bod. 51 http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104
jinak na tom internetu se najde hromada veci, jen trosku hledat.
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel

Post by by PeITeeR »

dark_hood wrote:ja skusam tu XannyTechROM Pandora 1.0 ROM. flashnut sa dala, ale po vybrati polozky update je treba odblokovat telefon, lebo treba spustit nejaku app (presny nazov si nepamatam) a az potom sa flash rozbehne (SSPL)...
xpm wrote:Xanny TechROM Pandora 1.0 zatím jede super. Je rychlá a vymazlená :grin: asi u mě chvilku vydrží ;-)
Co mam pustit abych odbloknul ten telefon a narval tam tu rom ? :-)
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hudyss »

pripoj tlf, nech ho klidne synchronizovat. A pak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593878 a po nabehnuti nove ROM se doporucuje provest HardReset
dark_hood
smartguru
smartguru

Post by dark_hood »

to by PeITeeR: urob tak, ze ked telefon cez active sync pripojis k pocitacu usb kablom, odblokuj displej a az tak spusti SSPL_RUU v pocitaci. potom sa na displeji zobrazi potvrdenie nejakej instalacky (inac doteraz som sa s tym nestretol, a to som vyskusal dalsie 3 rom-ky) a az po nej sa spusti flash
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel

Post by by PeITeeR »

vsak takto to robim celou dobu .. :) treba spatne stahnuta ,zkusim znovu a poradne,thx
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Pokud používáš Visty nebo Sedmy, musíš to SSPL_RUU.exe spustit pod admin právy - pravý tlačítko myši a Spustit jako správce...
jip123
nováček
nováček
Zařízení: HTC

Post by jip123 »

to hudyss : díky za navedení
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hudyss »

jeste diky za upresneni od Petulinek. U techto systemu pri dvojkliku to hazi chybu, takze jako spravce!

Uz nekdo zkusil Duttys ROM? Taky jeden z vybornych "kucharu". No ja mel vzdy nejradsi Monxe a jeho ROMeOS. Ale preci jen ma specializaci na HTC s HW klavesnici a na jeho foru je otazka zda bude varit i pro HD2, zatim zadna odpoved :-(
Post Reply

Return to “HTC HD2”