Hlasitost hovoru
Hlasitost hovoru
Samovolné zvýšení hlasitosti HD2. Při volání se někdy samovolně zvýší hlasitost ve ,,sluchátku" na vyšší úroveň než je nastavena bočním ovladačem hlasitosti. Tím myslím, že i ukazatel zůstane na počtu čárek které jsem si nastavil ale hlasitost je znatelně vyšší. Když jej snížím na min. nebo zvýším na max. a pak zase nastavím cca na 1/3 tak to zase funguje nějaký čas normálně. Setkal se stím někdo?
Hlasitost hovoru
Ano, presne to same chovani muzu potvrdit i u sveho HD2. Frekvence je skoro kazdy den. Je to dost neprijemne nebot hovor je zpocatku na maximu hlasitosti a nez s tim clovek staci pohnout nahoru a dolu tak se uz vsichni v okoli na nej divne koukaji
Co tam mas nainstalovaneho za aplikace ze bychom to vzali vylucovaci metodou? Tipuju, ze to zpusobuje prave nejaka konkretni aplikace (tuning).
Hlasitost hovoru
Mám ten samý problém. U odchozího hovoru se mi vždy nastaví hlasitost na maximum. Musím provést korekci hlasitosti a je to Ok. Zjistil jsem, že také stačí zapnou vypnout Speakerphone. Jedná se 100% o SW problém, měl jsem to na dvou kouscích se zcela čistou ROM. Jinak se tento problém řeší zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=588925" onclick="window.open(this.href);return false;
Přes BT sluchátko je to ok. Také mi přijde děsně přebuzený speakerphone a to tak, že i na nejnižší úroveň se prakticky nedá používat.
Trochu mě štve, že jakékoliv nové HTC má problémy se zvukem. Než se do toho XDA-Dev pustí nedá se to prakticky používat. To je to sakra tak těžké vyladit před prodejem? :(((
Přes BT sluchátko je to ok. Také mi přijde děsně přebuzený speakerphone a to tak, že i na nejnižší úroveň se prakticky nedá používat.
Trochu mě štve, že jakékoliv nové HTC má problémy se zvukem. Než se do toho XDA-Dev pustí nedá se to prakticky používat. To je to sakra tak těžké vyladit před prodejem? :(((
Hlasitost hovoru
Vidím, že podle poslední odpovědi to asi nebude přidanejma úpravama ale přesto odpovim na pejův dotaz co tam mam dohráto. Z této adresy http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104" onclick="window.open(this.href);return false; tam mám bod 4. správce úloh, bod 9. kapacita baterie v %, bod 22. aktivace české XT9, bod 27. zapínání led diod, + total comander, + tomtom. Jestli je to soft. problém, tak dejte vědět kdyby se někde objevil nejakej cab. nebo něco čím se to opraví. Je pravda, že se to dá upravit při hovoru zapnutím a vypnutím hlasitého odposlechu, mimo jiné, což se při běžném hovoru dělá těžko. S tím zvukem je to taky pravda. Neni nic moc !! Každá obyč. Nokie má lepší. Jinak výše uvedené vylepšení fungujou bez problémů. Pozor u zapínání diody modrým symbolem. Svítí jak auto ale asi by to dlouho nevydržela. Koukal jsem na xda- developers ale nejsem dobrý angličtinář tudíž nedokážu vše přesně přeložit. Jestli je tam nějaký ověřený postup tak prosim o přesný překlad.
Hlasitost hovoru
Ja tam mam vse co zminujes krome TOM TOM a Total Commander. Tyto urcite muzes vyloucit ty jsem zatim neinstaloval.
Ale pokud se zde zminuje, ze to nekomu delalo i na "cistem" telefonu tak to asi bude necim jinym. Zkusil jsem zmenu hodnoty registru podle navodu na vyse uvedenem linku xda. Zatim jsem s tim jeste netelefonoval - uvidim zitra zda to pomohlo ci ne.
Ale pokud se zde zminuje, ze to nekomu delalo i na "cistem" telefonu tak to asi bude necim jinym. Zkusil jsem zmenu hodnoty registru podle navodu na vyse uvedenem linku xda. Zatim jsem s tim jeste netelefonoval - uvidim zitra zda to pomohlo ci ne.
Hlasitost hovoru
úprava registrů nepomohla, alespoň mně ne.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 03, 2009 0:47) --
Dobrá zpráva. Po Flashnutí ROMky 1.48 se problém vyřešil.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 03, 2009 0:47) --
Dobrá zpráva. Po Flashnutí ROMky 1.48 se problém vyřešil.
Hlasitost hovoru
Prosím o celé označení verze ROM a odkud si jí stáhl. Má českou lokalizaci? Nezpůsobí flashnutí nefunkčnost výše uvedených doinstalovaných úprav?
Hlasitost hovoru
Tak bohužel se mi to jen zdálo. I na verzi 1.48 ten zvuk není v pořádku a neustále je u odchozích hovorů nastaven na maximum...
Hlasitost hovoru
Zatím jediné řešení je manuální úprava hlasitosti nebo zapnutí a vypnutí hlasitého odposlechu.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 28, 2009 19:00) --
Můžete prosím napsat, jestli jsou nějaké nové poznatky ohledně řešeného problému se zvedáním hlasitosti. Zkouším různé změny na tel. ale zatím bezúspěšně.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 28, 2009 19:00) --
Můžete prosím napsat, jestli jsou nějaké nové poznatky ohledně řešeného problému se zvedáním hlasitosti. Zkouším různé změny na tel. ale zatím bezúspěšně.
Hlasitost hovoru
Ahoj všichni. Tak i po změně registru na hodnotu "2" mám problém s hlasitostí a s občasným "zapraskáním" při odchozím hovoru.
Přes orig. dodávané sluchátka se snad ani volat nedá - trhá to uši...
Řešení jsem nikde nevygooglil. Ani na xda-dev. zatím nic. Máte někdo radu pls. 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Hlasitost hovoru
Takže to, co tu řešíte, už se tu řešilo tisíckrát, ale vidím, že je mnohem snadnější psát stále dokola stejné otázky, než si za hoďku přečíst celé fórum
. A mohu vás ujistit, že je to tak protivnej problém, že jakmile to někdo vyřeší, tak se to buď tady nebo na WMmanii zcela jistě objeví. Dělá to mnoha lidem, i na čistém telefonu, romka 1.43 i 1.48. A co je blbé i přes BT. Což je třeba v autě problém, když mi hlasité BT handsfree začne řvát naplno.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Hlasitost hovoru
I u té mé HD 2 to dělá, jako jediný nedostatek(SMS O.K., růžové foto není). Asi čekat na Hotfix, i když si myslím, že vyjde nová ROM a tam snad vše již bude O.K.(doufám).
Hlasitost hovoru
2Pistolník: vím, že se to tu řešilo - také jsem zkoušel všechny rady, které jsem našel... nic nepomohlo. Ptám se, jestli se něco nezměnilo... tak se hned nemusíš čertit 
Hlasitost hovoru
Koukněte na tuto adresu: http://wmmania.cz/forum/viewtopic.php?p=380751#380751" onclick="window.open(this.href);return false; , bod 127. Pokud má někdo opravdu zásadní problém s hlasitostí nebo má čisté zařízení bez velkého množství úprav a nebo chce trochu zariskovat ( je možné, že pokud úprava nebude funkční, nepůjde úplně odistalovat a bude dělat nějakou neplechu, bude se muset provést HARD RESET), zkuste nainstalovat soubor z bodu 127. Je údajně z nějakých ofic. míst HTC ale na ofic. stránkách ještě neni. PROSIM, JESTLI TO NĚKDO ZKUSÍ, NAPIŠTE SEM JAK TO DOPADLO.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Hlasitost hovoru
Mám nebrandovaný telefon. Dopadlo to tedy tak, že u mého HDéčka není co upravovat. Obě hodnoty v registru nastaveny na 0.
Hlasitost hovoru
O pár příspěvků zpět jsem dával odkaz ne tyto stránky: http://wmmania.cz/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; , kde v bodu 127 byl neověřený postup jak vyřešit problém s hlasitosí. Ale týkalo se to jen brandovaných telefonů. TEĎ BYL DOPLNĚN SOUBOR CAB., KTERÝ JE PRO NEBRANDOVANÉ TELEFONY !!
Hlasitost hovoru
Zkoušel jste už někdo tu opravu č. 127 z http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Pomohla? Rozhodila něco?
Pomohla? Rozhodila něco?