Je to to same?? T-Mobile MDA Compact V = TD2?
Prosim vas o radu je to to same T-Mobile MDA Compact V jako TD2 jde tam dat touchflo a Pod WM 6.5???
dik
dik
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
Compact je brandovany diamond.. vnutornosti su tie iste ale romky oficialne nejdu dat z TD2.. jedine cez XDA. Ale WM 6.5 CZ uz existuje na compacta
edit: compact obsahuje touch flo.. aj ked trosku ruzovejsie
edit: compact obsahuje touch flo.. aj ked trosku ruzovejsie
hmm a kdyz tam dam 6.5 bude to porad tak ,,divne´´ ruzove??
co to je XDA?? neviznam se...
edit by admin: Necituj poslední příspěvky, je to zbytečné. A nepiš dva příspěvky hned pod sebe, od toho je tu tlačítko upravit.
co to je XDA?? neviznam se...
edit by admin: Necituj poslední příspěvky, je to zbytečné. A nepiš dva příspěvky hned pod sebe, od toho je tu tlačítko upravit.
XDA je XDA-Developers.com fórum. Tam najdeš neofiko ROMky a další užitečné věci.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
wm6.5 cz je na strankach t-mobilu a neprijde mi to zase tak ruzove, pritelkyne ho ma, cekal jsem to prostredi horsi akorat to tf3d co tam je jiny nez u ofiko, jinaci today s hodinami, ale nevidel jsem novou wm6.5 na td2 ale kdyz jsem to srovna s wm6.1 tak rozdily v tf3d tam byly
ale pokud budu brat vzhled tak od t.mobilu se mi vice libi a vyhoda ze zely zadni kryt je matny takze neni porat utapany jako u td2
jinak vsechno co jde na td2 jsem spustil i na compactu ;)
ale pokud budu brat vzhled tak od t.mobilu se mi vice libi a vyhoda ze zely zadni kryt je matny takze neni porat utapany jako u td2
jinak vsechno co jde na td2 jsem spustil i na compactu ;)
posli odkaz na ten web T-mobilu kde je screen MDAcka 5tky
-
barberry.pha
- smartstar

na webu opravdu screene nemaji, jedine ze ti ho v nejaky prodejne ukazou, na webu se da jenom stahnout ta jejich romka
-
barberry.pha
- smartstar

tady je ten link:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... ol_count=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... ol_count=1" onclick="window.open(this.href);return false;
... nejde to otevrit..?, Error 
-
barberry.pha
- smartstar

stranky t-mobile ... pece podpora .. soubory ke stazeni ... tam zadas compact V a ukaze se ti 
yy dik
-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 27, 2009 15:51) --
...downloading... hele jinak vypada to jako tu http://www.youtube.com/watch?v=WM40gEOK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; ???
-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 27, 2009 15:51) --
...downloading... hele jinak vypada to jako tu http://www.youtube.com/watch?v=WM40gEOK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; ???
-
barberry.pha
- smartstar

ta cz tmobile romka wm6.5 ma barevny ty spodni ikonky a nema ty tf3d hodiny jinak tady na tom videu to vypada jako romka primo s td2 wm6.1, alespon podle podle toho tf3d ...
v compactu co mame doma jsou ty hodiny mensi klasicky ... a mam pocit ze tam ma pritelkyne jenom kaledar na ty today .. ze tam neni primo seznam hovoru jako je tady na tom videu ...
jenom jednuduchy cas a kalendar ... zbytek je stejny
v tom je asi jediny rozdil 
v compactu co mame doma jsou ty hodiny mensi klasicky ... a mam pocit ze tam ma pritelkyne jenom kaledar na ty today .. ze tam neni primo seznam hovoru jako je tady na tom videu ...
jenom jednuduchy cas a kalendar ... zbytek je stejny
Mužes poslat foto tech hodin a vubec TODAY??
-
barberry.pha
- smartstar

no nevim jak,jedine fotakem
a compacta ma u sebe pritlkyne a nemam ho bohuzel k dispocizi a budu mit nejdrive ve ctvrtek
barberry.pha: neva uz sem to nasel na netu.. dik ty hodiny sou suche me se libi tf3d xD jinak je to celkem hezky... je taky na TD2 v tf3d ztalozka Widgets?? myslim ze ano ale mam nutkani se zeptat 
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
o touch flo nejde.. mne sa paci viac dizajn compactu ako original diamond2. Ked si tam das neofiko rom s manilou 2.6 budes mat sense prostredie ako na HD2.
ale ja nechcu neofiko romku!! mozna pozdeji ale ted se chci zeptat na ty WIdgets 
-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 28, 2009 19:27) --
a ma tvoje pritelkyne romku WM 6.5 bo 6.1 ???
-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 29, 2009 9:51) --

-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 28, 2009 19:27) --
a ma tvoje pritelkyne romku WM 6.5 bo 6.1 ???
-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 29, 2009 9:51) --
me se akorat nelibi zadek mda ale zas ma vyhodu ze je matny oproti TD2 ---pk wrote:o touch flo nejde.. mne sa paci viac dizajn compactu ako original diamond2. Ked si tam das neofiko rom s manilou 2.6 budes mat sense prostredie ako na HD2.