A trochu anglicky asi umí, když podle mého návodu opravil slovenštinu pro R7.
A je pravda, že je konkurence. Já toho vyzkoušel dost a vždy jsem se vrátil k Duttymu. Horší bude, až se na HD vykašle a bude dělat ROM třeba jen pro HD2.

asi zůstanu s Duttym, naopak přejdu na HD2mlndsk wrote:Dutty prave zastavil vyvoj na Touch HD...... Na co prechazite?

My location jsem také řešil neustále, na různých ROM, vč. Duttyho. Dnes jsem flashnul Miriho WM 6.5 21872 MANILA 2.5 REV 12.0. My location jsem zaktualizoval pouhou aktivací wi-fi modulu. Google maps nemám vůbec nainstalované, Quick GPS jsem vůbec nespouštěl a už to jelo. Nebyl jsem připojen k žádné wi-fi síti, aktualizovalo se to přes internet (EDGE).Kulík wrote: mlndsk: Při prvním spuštění HTC My location doporučuji tento postup:
1) Spustit WiFi
2) Přes QuickGPS aktualizovat souřadnice své pozice
3) Spustit Google maps, zapnout volbu GPS, spustit službu GM my location, po fixu nechat GM běžet na pozadí
4) V počasí nastavit automatický update
5) V Location nastavení zapnout AGPS a HTC Location service - zeptá se tě to zda souhlasíš s odesíláním svých dat pro službu GM My location, nebo tak něco - samozřejmě souhlasíš, jinak to nefuguje
6) Nesmí být zaškrtnuto Automatically decline .... !
Během chvíle dojde k načtení dat lokality, GM můžeš ukončit a nadále už lokace funguje bez problémů a starání se o GM a pod., a jak jsem psal, jednou mi zafungovala i přes EDGE.
Jasně, jen chci říct, že snad není třeba tak složitý postup, jaký byl uveden v mé citaci a uvádím, jakým způsobem se to podařilo rozeběhnout u mě. Nikde nepíšu, že by fungovala jinakSirTom wrote:no co tak čtu fóra tak my location funguje buď přes wi-fi nebo edge.
ještě jsem snad neslyšel že by fungovala nějak jinak

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest