Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Vita56 » pát lis 06, 2009 16:33

No, každému se líbí a vyhovuje něco jiného. Mně se HG R0 líbí. S tím přesouváním ikonek v menu má magnat pravdu, ale zase je to vlastnost. Mně osobně to nevadí, já si je nikdy nepřesouval.
A trochu anglicky asi umí, když podle mého návodu opravil slovenštinu pro R7. :-)
A je pravda, že je konkurence. Já toho vyzkoušel dost a vždy jsem se vrátil k Duttymu. Horší bude, až se na HD vykašle a bude dělat ROM třeba jen pro HD2.

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pát lis 06, 2009 20:31

uz psal, ze to dela vic jak rok, a ze se uz ted neda cekat, ze by delal tech rom tolik jako driv.

Osobne si myslim, ze udela tak R3, to prohlasi za absolutni konec s tim, ze pak udela jeste r4 a r5 aby opravil nejhorschi chyby a pak uz fakt konec :-(

Coz pak bude znamenat jit ke konkurenci. Ale ke komu? Miri, xannytech, Energy?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » úte lis 10, 2009 15:38

tak jsem si flashnul duttyho wm6.5 leo holy grail r0 a docela se mi to sekalo hlavne pri sms ... a nahraj sem tedka wm6.5 sense 2.1 holy grail r0 a prijde mi rychlejsi

tak muzu po pul dnes zkouseni rict ze ta wm6.5 sense 2.1 HGro je krasne rychla a zatim se mi nic neseklo takze max spokojenost a konecne se mi podarilo dostat do myho HDecka wm6.5 :)

happy.blondak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 23, 2009 21:42
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od happy.blondak » úte lis 10, 2009 23:14

Touch HD Duttys Sense 2.1 Holy Grail R0 - nemůžu najít ke stažení, neví někdo? please

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » úte lis 10, 2009 23:58

rano tady hodim link jinak je to na http://www.htcpedia.com" onclick="window.open(this.href);return false; ;) ja jsem s ni spokojeny ;)

edit:

tak tady je ten link na tu wm6.5 sense HGro
http://htcpedia.com/duttys_hd_sense_hol ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

happy.blondak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 23, 2009 21:42
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od happy.blondak » stř lis 11, 2009 21:12

Díky moc. A propo, funguje Ti My location neboli umístění?

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » stř lis 11, 2009 22:15

Mě osobně ano. Prvotní instalaci a nastavení jsem dělal vše přes GPRS/EDGE ač většinou funguje jen přes Wifi.
Nicméně po nastavení vlastního města na tabu počasí a překliknutí v nastavení hodin tak, aby místní čas bylo právě mnou přidané město funguje všechno OK včetně automatických aktualizací.

Mj. je to vynikající ROM!

happy.blondak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 23, 2009 21:42
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od happy.blondak » stř lis 11, 2009 22:26

Mě nefunguje asi něco dělám špatně. Prý je na to nějakej cab.

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » stř lis 11, 2009 22:29

Vím jenom o CABu, který naopak tuhle funkci ruší (vypíná) v případech, kdy správně nefunguje. Jinak obecně jsou s ní u vařených ROM problémy, což popisuje i Dutty ve svých příspěvcích. Někde funguje jen přes Wifi, někde někomu přes GPRS/EDGE. Univerzání metoda prozatím nejspíš neexistuje. Ze zkušeností fungují nejlépe EnergyROM, já nemám problém ani s Duttym.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » čtv lis 12, 2009 10:15

my location mi nefunguje .. ale nastavil jsem si tam jako dalsi mesto prahu .. a nastavil ho i u casu a tam se mi to ukazuje bez problemu .. takze to nejak neresim :))

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pon lis 16, 2009 16:15

Dutty prave zastavil vyvoj na Touch HD. Prodal ho a koupil si blackberry s tim, ze v budoucnu bude delat ROM pro HTC HD2.

No a jedna legenda je u konce. :cry:

Prejme mu hodne stesti.


Apropo, co Xannytech, Miri, Shelby, Energy? Na co prechazite?

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » pon lis 16, 2009 16:57

Tak to je velice smutná zpráva. Ted zbývá jedině vyměnit přístroj. :lol:

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » pon lis 16, 2009 17:30

mlndsk píše:Dutty prave zastavil vyvoj na Touch HD...... Na co prechazite?
asi zůstanu s Duttym, naopak přejdu na HD2 :-D

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od barberry.pha » pon lis 16, 2009 18:34

ja jsem s tou posledni sense 2.1 hg taky max spokojeny takze u ni zustanu a pak to vydim pristi rok na nivy pristroj, X10 nebo hd2 nebo jestli nebude ve vyhledu neco lepsiho a mozna hdecko zustane dele pokud odolam novinka,velikosti a vsim mi totiz max vyvovuje

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od tomkulitom » pon lis 16, 2009 19:46

Mně vyhovuje Xannytech, Miri a teď mám Xnor a docela ok, ale ještě by ROMka potřebovala drobet doladit. ROMky s tlačítky dole mi nevyhovují. Třeba ještě něco bude od L26. L26V3 byla docela vymazlená. Všechny s HTC Sense (TF 2.5).

Philipes
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 20, 2008 7:37

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Philipes » úte lis 17, 2009 15:10

Kulík píše: mlndsk: Při prvním spuštění HTC My location doporučuji tento postup:
1) Spustit WiFi
2) Přes QuickGPS aktualizovat souřadnice své pozice
3) Spustit Google maps, zapnout volbu GPS, spustit službu GM my location, po fixu nechat GM běžet na pozadí
4) V počasí nastavit automatický update
5) V Location nastavení zapnout AGPS a HTC Location service - zeptá se tě to zda souhlasíš s odesíláním svých dat pro službu GM My location, nebo tak něco - samozřejmě souhlasíš, jinak to nefuguje
6) Nesmí být zaškrtnuto Automatically decline .... !
Během chvíle dojde k načtení dat lokality, GM můžeš ukončit a nadále už lokace funguje bez problémů a starání se o GM a pod., a jak jsem psal, jednou mi zafungovala i přes EDGE :wink: .
My location jsem také řešil neustále, na různých ROM, vč. Duttyho. Dnes jsem flashnul Miriho WM 6.5 21872 MANILA 2.5 REV 12.0. My location jsem zaktualizoval pouhou aktivací wi-fi modulu. Google maps nemám vůbec nainstalované, Quick GPS jsem vůbec nespouštěl a už to jelo. Nebyl jsem připojen k žádné wi-fi síti, aktualizovalo se to přes internet (EDGE).

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » úte lis 17, 2009 17:06

no co tak čtu fóra tak my location funguje buď přes wi-fi nebo edge.
ještě jsem snad neslyšel že by fungovala nějak jinak

Philipes
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 20, 2008 7:37

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Philipes » úte lis 17, 2009 20:16

SirTom píše:no co tak čtu fóra tak my location funguje buď přes wi-fi nebo edge.
ještě jsem snad neslyšel že by fungovala nějak jinak
Jasně, jen chci říct, že snad není třeba tak složitý postup, jaký byl uveden v mé citaci a uvádím, jakým způsobem se to podařilo rozeběhnout u mě. Nikde nepíšu, že by fungovala jinak ;-)
Jen, že spousta lidí v tomto vláknu uvádí, že jim to nejde ani tak, ani tak, proto myslím, že není k zahození napsat svou zkušenost.
Jinýmy slovy řečeno, z Kubíkova postupu jsem provedl bod 1. Body 5 a 6 potvrzuji, ale ty jsou v mnou uvedené ROM takto nastaveny implicitně.

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » ned lis 22, 2009 17:17

Nevíte kdy začne Dutty tvořit ROMky na HD 2? Přemýšlím o upgrejdu :P :smile:

Popř. budu rád za Váš názor http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 38#p129738

brum
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 26, 2009 10:52
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od brum » čtv lis 26, 2009 10:55

Zdravím.
Je tu někdo na fóru ze Zlínského kraje. Potřeboval bych pomoc při nastavení češtiny svého HD. Díky

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti