Unikla oficiální WM 6.5 ROM pro HTC Touch Diamond2
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ne to opravdu nelze,v telefonu je vzdy jen jeden jazyk.Jazyk lze zmenit u nekterych rom pomoci registru zmenit pouze u softwaru TF3D.
takže at stáhnu jakoukoliv verzi tak tam pořád bude angličtina když jsem ho měl od začátku v anglině ? Já když jsem si ten telefon koupil tak jsem ho měl ještě v anglině protože v čr se neprodával s češtinou první měsíc.. já ho kupoval asi třetí den co byl v prodeji... Aby se mi nestalo že stáhnu německou verzi a bude to v němčině 
Jo díky ale poradi mi já totiž s tímhle moc neumím... když najedu na tu stránku HTC tam support tak je tam ten upgrade a pod tím je vypsaný :
ROM version: Germany 2.16.407.1
Denmark 2.16.403.1
United Kingdom 2.16.405.4
Sweden 2.16.413.1
Norway 2.16.409.1
a kde ted mám zvolit že chci zrovna United kingdom ? dole pak jenom zadám serial kterej musím zadat jinej protože na muj ještě nejspíš není protože mi to píše sorry.... atd.. tak co ted ?
Portugal 2.16.410.1
ROM version: Germany 2.16.407.1
Denmark 2.16.403.1
United Kingdom 2.16.405.4
Sweden 2.16.413.1
Norway 2.16.409.1
a kde ted mám zvolit že chci zrovna United kingdom ? dole pak jenom zadám serial kterej musím zadat jinej protože na muj ještě nejspíš není protože mi to píše sorry.... atd.. tak co ted ?
Portugal 2.16.410.1
Dobře okej, díky moc.. a nevíš jakou má velikost ten soubor ?
A ty už máš WM 6.5 že ? Spokojenej ? Neseká se,všechno v pohodě ? 
Invalid Vender ID tak to si asi musím počkat na WWE verzi jinou že nebo jak ? jde to jinak než přes Hdspl ?
Čau kluci, tak kdepak je ta WWE EastEurope verze
? Jo a až teda bude nevěřím tomu že vůbec bude ne českejch stránkách. Už jednou jsem totiž stahoval WWE EastEurope WM6.1 pro TD2 ale z evropskejch stránek. Bylo to někdy v červenci a na cz stránkách do teď nic.
Ne když jsem už zapl exe soubor tak to jako že instaluje přes ten program, na mobilu jsou ty udaje atd.. pak se tto restartne a program napíše tu chybu, telefon se restartne a vše jak bylo
skacma: No protože nemáš HSPL.
okey díky a nevíte kdy ta evropská verze výjde ?
Už bylo několik "ověřených" info. Poslední byla že snad dneska. Jinak pro toho kdo má unlock telefonu je to jedno. Jedíná výhoda bude v tom že ta konkrétní rom půjde počeštit.
Nazdar hosi, asi bych tim optimismem pri ocekavani nove ROMky tak neplytval. Dneska mi na dotaz kdy bude Upgrade ROM (WM6.5) pro vychodni Evropu z HTC poslali nasledujici zpravu...
Windows mobile 6.5 will be available within a month. We will recommend you just to keep an eye on our website for the update.
If there is a update for your device and if your device is an HTC branded device, you can download the Rom upgrade from http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false; select country ‘to your country’ (if there is an update for your device) under the HTC support. You will be asked for your serial number, and then you will have access to all the software available for your device.
If your device is a network branded one, you need to contact your network operator for any upgrade.
Windows mobile 6.5 will be available within a month. We will recommend you just to keep an eye on our website for the update.
If there is a update for your device and if your device is an HTC branded device, you can download the Rom upgrade from http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false; select country ‘to your country’ (if there is an update for your device) under the HTC support. You will be asked for your serial number, and then you will have access to all the software available for your device.
If your device is a network branded one, you need to contact your network operator for any upgrade.
scientist: No když se podívám na CZ stránky a vidím tam Závod Míru 2009 a "horkou novinku" TD2 a THD, optimismus se jaksi ani nedostavuje
. Zajímalo by mě z čeho zaměstnanci českého zastoupení HTC telefonují.
a při HSPL příjdu o záruku ?
Teoreticky ano prakticky ne. A navíc, vše se dá uvést do původního stavu.
blondes: ...to mas urcite pravdu. Mozna by bylo lepsi CZ stranky uplne zrusit, protoze i tak se jimi nikdo nezabyva...
Navic abych kazdou zaplatu, nebo Upgrade hledal na nekolika strankach, na to opravdu nemam cas...
Navic abych kazdou zaplatu, nebo Upgrade hledal na nekolika strankach, na to opravdu nemam cas...
A tedy pokud bych si tam dal neoficiální fungující bez problémovou rom tak jakou nejlepší by jste mi doporučili ? když tak odkazy nebo nebo obrázky
Na tvém místě bych dal tuto ofi. ROM: http://www.htc.com/europe/SupportViewNe ... ews_id=310.
No tahle mi právě nejde, stahnu chci naistalovat a program pak vyhodí chybu, takže radíte HardSPL a pak dát tenhle originál ok ?
No jasně. A dej vědět jak to dopadlo.