JZB
Sleep/switch off
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Sleep/switch off
Ahojte vespolek. Mám dotaz: Pokud zmáčknu na tlačítku switch off nebo flight mode, tak se mi odpojí rádiová část, čímž šetřím baterku (používám na noc) a ráno musím zadat pin, což je logické. Ale není mi jasné tlačítko sleep
Má tu samou funkci
Myslím tím, zda vypne rádiovou část? Nebo je to taky pro šetření energie
Podle mě asi ne, protože když je přístroj uspaný, tak se na něj dá dovolat
Nebo je to ten samý mód, jako když tlačítkem Power button vypnu screen? Možná pro někoho triviální, ale já v tom jasno nemám
Díky předem.
JZB
JZB
Sleep/switch off
Když zmáčkneš Power button, přejde telefon do režimu spánku - sleep. V tomto módu rádia běží. Letadlový mód rádia vypíná, respektive jak který, někde se za letadlo považuje jen vypnutí GSM, někde všech bezdrátů.
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Sleep/switch off
To ziminix: hmmm, díky moc. Takže je to tak, jak jsem si myslel
Hledám totiž prográmek, který by v sobě sdružoval tlačítka flight/switch off+reset. Zatím to řeším dvěma tlačítky a to jedním tlačítkem z today obrazovky od Resco Contact M. a XDA Shutdown. Kdyby někdo o něčem takovém věděl, nehynoucí sláva by jej neminula
JZB
JZB
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Sleep/switch off
Zkus jestli ti bude vyhovovat free program Shutdown XP (viz ZDE ).