Sleep/switch off

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Sleep/switch off

Post by jozinzbazin »

Ahojte vespolek. Mám dotaz: Pokud zmáčknu na tlačítku switch off nebo flight mode, tak se mi odpojí rádiová část, čímž šetřím baterku (používám na noc) a ráno musím zadat pin, což je logické. Ale není mi jasné tlačítko sleep :?: :!: Má tu samou funkci :?: Myslím tím, zda vypne rádiovou část? Nebo je to taky pro šetření energie :?: Podle mě asi ne, protože když je přístroj uspaný, tak se na něj dá dovolat :roll: Nebo je to ten samý mód, jako když tlačítkem Power button vypnu screen? Možná pro někoho triviální, ale já v tom jasno nemám :oops: Díky předem.
JZB
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Sleep/switch off

Post by ziminix »

Když zmáčkneš Power button, přejde telefon do režimu spánku - sleep. V tomto módu rádia běží. Letadlový mód rádia vypíná, respektive jak který, někde se za letadlo považuje jen vypnutí GSM, někde všech bezdrátů.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Sleep/switch off

Post by jozinzbazin »

To ziminix: hmmm, díky moc. Takže je to tak, jak jsem si myslel :roll: Hledám totiž prográmek, který by v sobě sdružoval tlačítka flight/switch off+reset. Zatím to řeším dvěma tlačítky a to jedním tlačítkem z today obrazovky od Resco Contact M. a XDA Shutdown. Kdyby někdo o něčem takovém věděl, nehynoucí sláva by jej neminula :)
JZB
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Sleep/switch off

Post by Ruslan Botsyurko »

Zkus jestli ti bude vyhovovat free program Shutdown XP (viz ZDE ).

Image__________Image

A GSM se vypíná na většině PocketPC dlouhým podržením červeného tlačítka pro ukončení hovorů. Akorát ve WM 6.5 to má jinou funkci.
Post Reply

Return to “Aplikace”