Prosím o radu - česká lokalizace na HD
Dobrý den,stala se taková věc že když jsem dělal na HTC HD hard reset tak mi to vždy nabidlo výběr na CZ lokalizaci a ted po HR mi to nenabízí a nahraje se pouze anglická.Volal jsem do servisu a tam mi řekli že to bývá někdy skryté a po tom HR si to mám najít ve spuštěných programech a tam nic takového není.Tady na foru jsem našel že je ta lokalizace uložena ve nindows tam jsem ji taky našel,zkopíroval na karu ten cab soubor a když jsem ho zpustil tak mi to napsalo ¨že instalace neproběhla z duvodu nějakého certifikátu.Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?Už jsem ten HR dělal asi 10x a pořád je to stejé a je to HTC s českého trhu.Děkuji
Nejsem si tím jistej, ale ta čeština od Sunnysoftu není jen jeden .cab. Je jich asi 5 nebo 4. Já ti neporadím, ale možná to je tím, že je potřeba je nějak instalovat postupně. Někde tady na fóru byl seznam těch souborů. Jen už nevím kde.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
zkus si tu lokalizaci stahnout znova a nainstalovat
http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale je to lokalizace pro verzi rom BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.56.479.0
ktera se tam da taky stahnout ...
pokud tu rom mas tak bych nahral znova ten interwrite a provedl hardreset a uvidis .. pokud ne tak to preflashuj na tu novejsi a nahraj interwrite ..
tady to si precti a melo by to byt ok
http://www.sunnysoft.cz/htc/sub/" onclick="window.open(this.href);return false;
pocitam ze mas original rom .. pokud jsi flashoval nejakou varenou tak tam cestina asi nepujde
http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale je to lokalizace pro verzi rom BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.56.479.0
ktera se tam da taky stahnout ...
pokud tu rom mas tak bych nahral znova ten interwrite a provedl hardreset a uvidis .. pokud ne tak to preflashuj na tu novejsi a nahraj interwrite ..
tady to si precti a melo by to byt ok
http://www.sunnysoft.cz/htc/sub/" onclick="window.open(this.href);return false;
pocitam ze mas original rom .. pokud jsi flashoval nejakou varenou tak tam cestina asi nepujde
Diky za pomoc,mám tam origo rom ja na to přehrávání moc nejsem a zatím vše fungovalo jak má,ted jsem zkusil ze sunnysoftu stáhnout tu lokalizaci co mají a je to v CZ a kupodivu to nechce ani žádnou registraci tak by to mohlo být v pořádku,ale to poznám při používání.Ale hlavně děkuji za pomoc.
-
barberry.pha
- smartstar

no ja taky nejsem na prehravani varenych rom .. jediny co jsem delal bylo ze jsem si nahral tady tu novou rom a pak tu ceskou lokaci a bez problemu .. takze by to melo snad jit .. pak napis jak si dopadl ..
Tak ted jsem se díval do zařízení a je tam verze ROM 1.14.479.3 WWE,to bude asi nějaká stará
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 21, 2009 13:35) --
Už mám staženou tu novou i s lokalizací,to se instaluje samo jenom když to htc připojím a rozkliknu ten soubor te ROM?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 21, 2009 14:24) --
Tak vše vyřešeno,nahraná nová rom i cz zas jsem o něco chytřejší.diky
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 21, 2009 13:35) --
Už mám staženou tu novou i s lokalizací,to se instaluje samo jenom když to htc připojím a rozkliknu ten soubor te ROM?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 21, 2009 14:24) --
Tak vše vyřešeno,nahraná nová rom i cz zas jsem o něco chytřejší.diky
-
barberry.pha
- smartstar

tak vyreseno,supr,taky jsem to delal poprvy a jenom se proklikas a jde to samo ;)