Prosím o radu - česká lokalizace na HD

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
paja2006
nováček
nováček

Post by paja2006 »

Dobrý den,stala se taková věc že když jsem dělal na HTC HD hard reset tak mi to vždy nabidlo výběr na CZ lokalizaci a ted po HR mi to nenabízí a nahraje se pouze anglická.Volal jsem do servisu a tam mi řekli že to bývá někdy skryté a po tom HR si to mám najít ve spuštěných programech a tam nic takového není.Tady na foru jsem našel že je ta lokalizace uložena ve nindows tam jsem ji taky našel,zkopíroval na karu ten cab soubor a když jsem ho zpustil tak mi to napsalo ¨že instalace neproběhla z duvodu nějakého certifikátu.Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?Už jsem ten HR dělal asi 10x a pořád je to stejé a je to HTC s českého trhu.Děkuji
Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Honor 8

Post by Bartyx »

Nejsem si tím jistej, ale ta čeština od Sunnysoftu není jen jeden .cab. Je jich asi 5 nebo 4. Já ti neporadím, ale možná to je tím, že je potřeba je nějak instalovat postupně. Někde tady na fóru byl seznam těch souborů. Jen už nevím kde.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

zkus si tu lokalizaci stahnout znova a nainstalovat
http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale je to lokalizace pro verzi rom BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.56.479.0
ktera se tam da taky stahnout ...
pokud tu rom mas tak bych nahral znova ten interwrite a provedl hardreset a uvidis .. pokud ne tak to preflashuj na tu novejsi a nahraj interwrite ..
tady to si precti a melo by to byt ok :)
http://www.sunnysoft.cz/htc/sub/" onclick="window.open(this.href);return false;
pocitam ze mas original rom .. pokud jsi flashoval nejakou varenou tak tam cestina asi nepujde
paja2006
nováček
nováček

Post by paja2006 »

Diky za pomoc,mám tam origo rom ja na to přehrávání moc nejsem a zatím vše fungovalo jak má,ted jsem zkusil ze sunnysoftu stáhnout tu lokalizaci co mají a je to v CZ a kupodivu to nechce ani žádnou registraci tak by to mohlo být v pořádku,ale to poznám při používání.Ale hlavně děkuji za pomoc.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

no ja taky nejsem na prehravani varenych rom .. jediny co jsem delal bylo ze jsem si nahral tady tu novou rom a pak tu ceskou lokaci a bez problemu .. takze by to melo snad jit .. pak napis jak si dopadl ..
paja2006
nováček
nováček

Post by paja2006 »

Tak ted jsem se díval do zařízení a je tam verze ROM 1.14.479.3 WWE,to bude asi nějaká stará

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 21, 2009 13:35) --

Už mám staženou tu novou i s lokalizací,to se instaluje samo jenom když to htc připojím a rozkliknu ten soubor te ROM?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 21, 2009 14:24) --

Tak vše vyřešeno,nahraná nová rom i cz zas jsem o něco chytřejší.diky
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

tak vyreseno,supr,taky jsem to delal poprvy a jenom se proklikas a jde to samo ;)
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”