Ale kedze si nenapisal, ze to robis na smartphone, tak mi je jasne, ze to robis na
laptope a nikdy ti neuverim , ze to robis na smartphone.

Neboj sa, nie je to take zle ako sa ti zda. Ver mi,ze ked odskusas na HD2 software, ktory je nan usposobeny, tak budes mat radost.soufler wrote: Ale konec OT, Leo je zkáza pro WM, konec pracovních nástrojů, nástup chytrých herních konzolí
Finger-Friendly pracuje asi tak, že má několikrát větší ovládací prvky aby se do toho člověk prsty trefil, což je na úkor místa.petrikzviera wrote:ziminix: To ze si nevies predstavit ako budes ovladat Tatal Commander prsty, znamena, ze nemas paru ako pracuje finger friendly software. Zabudni na stary sposob ovladania. Vsetko je uz vymyslene. Staci len vyskusat a nainstalovat si software, ktory je na to usposobeny.

To je len otazkou poznania. Ked chcem v Opere Mini 5.0.15655 zomovat text, tak sa len raz dotknem miesta ktore chcem zvecsit, ziadne vytahovanie stylusu, ziadne tlacenied o display,ziadny double klik zo stylusom, ziadne zoomovacie ikonky po stranach, alebo na spodku display ktore zaberaju miesto...ziminix wrote:Zatím mi každý příznivce kapacitní technologie vnucoval, že je levnější, neměl jsem potřebu zkoumat ceníky výrobců.
A co se týče finger friendly softwaru, to je jenom další zpomalování práce. Že jo, proč mít na displeji 20 položek, když můžu mít jen 4. Proč dělat věci jednoduše, když to jde složité. Proč udělat dvě zmáčknutí dpadu, když můžu 10x klikat na displej.

Mas pravdu, naposledy ked som zral kurca, tak bol riadne zabrblany, ale nakolko mam tvrdeny display, tak som len zobral karbobrusku a po par tahoch je ako novy.soufler wrote:Mě by zajímalo,jak vypadá ten fingerfriendly displej při práci v terénu,to musí bejt pak přátelské prostředí od špíny a bordelu :D Měl sem v práci na zkoušku iphone a děkuji,nechci. Ty si to prostě nedáš vysvětlit,pro nás je kapacitní displej krok špatným směrem,opakuji znova,prostě chytrá,ovšem nepoužitelná herní konzole...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest