HTC Leo (HD2) už 12. října u britského operátora O2?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
petrikzviera
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Storm 9530

Post by petrikzviera »

To ze vytvaras tabulky ti verim. To ze robis revizie ti tiez verim.
Ale kedze si nenapisal, ze to robis na smartphone, tak mi je jasne, ze to robis na
laptope a nikdy ti neuverim , ze to robis na smartphone. :wink:
soufler
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro2

Post by soufler »

Laptop sem nikdy neměl a nikdy mít nebudu, je to zbytečná věc, pokud mám to co vidíš v mém popisu zařízení :grin: Navíc, kdo by s sebou na uhelnym lomu tahal laptop? Takže stačí takhle?
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

OK, takze to robis v kancli na PC, ale ze vytvaras ( nie editujes),ale vytvaras
nove tabulky v exceli v terene na smartphone ti nikdy neuverim. :wink:

Necituj poslední příspěvek. ziminix
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Ach jo, asi proto máš BB a ne WM, protože neuvěříš. Spousta lidí prostě potřebuje přesný displej, nebo ho jen chce. Kupříkladu já si neumim představit, jak budu například Total Commander ovládat prsty, když se teď chci bez stylusu trefit do položky, tak stejně většinou minu.

Pro mě je jediným rozumným argumentem nižší cena kapacitního displeje, i když zařízení potom bude beztak silně předražené, takže jde opět jenom o peníze.
soufler
přispěvatel
přispěvatel

Post by soufler »

Nemám kancl a už vůbec nemám v práci PC :tlem: Jsem řadový dělník, hotové tabulky posílám velícímu na meil. Vše co v práci dělám, dělám na PPC. Ano, spíše edituju, ale když je potřeba a čas, tak tvořim a upravuju, dneska se všechno mění ze dne na den. Prostě a jednoduše, já to bez stylusu nechci, jako hrstka zde přítomných. Dpad by byl na nových zařízeních naprosto dokonalý, leč bohužel, dnes se všechno dělá na hraní. Proto stále používám Asus P750, dokonalý přístroj, jen ten displej mohl být kapku větší. Snad se jednou dočkáme... Ale konec OT, Leo je zkáza pro WM, konec pracovních nástrojů, nástup chytrých herních konzolí :-(
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

ziminix: To ze si nevies predstavit ako budes ovladat Tatal Commander prsty, znamena, ze nemas paru ako pracuje finger friendly software. Zabudni na stary sposob ovladania. Vsetko je uz vymyslene. Staci len vyskusat a nainstalovat si software, ktory je na to usposobeny.
Co sa tyka tej ceny, tam si zase prestrelil.
Resistive display stoji len 2/5 (slovom dve petiny) ceny capacitive display.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Zatím mi každý příznivce kapacitní technologie vnucoval, že je levnější, neměl jsem potřebu zkoumat ceníky výrobců.
A co se týče finger friendly softwaru, to je jenom další zpomalování práce. Že jo, proč mít na displeji 20 položek, když můžu mít jen 4. Proč dělat věci jednoduše, když to jde složité. Proč udělat dvě zmáčknutí dpadu, když můžu 10x klikat na displej.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

soufler wrote: Ale konec OT, Leo je zkáza pro WM, konec pracovních nástrojů, nástup chytrých herních konzolí :-(
Neboj sa, nie je to take zle ako sa ti zda. Ver mi,ze ked odskusas na HD2 software, ktory je nan usposobeny, tak budes mat radost.
Ja som si to tiez nevedel predstavit pred mojou Toshibou e830, ale ludia co robia software pre
capacitive display su koumaci a vsetko funguje logicky avelmi friendly. Treba to len vyskusat
a potom si spravit nazor.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

petrikzviera wrote:ziminix: To ze si nevies predstavit ako budes ovladat Tatal Commander prsty, znamena, ze nemas paru ako pracuje finger friendly software. Zabudni na stary sposob ovladania. Vsetko je uz vymyslene. Staci len vyskusat a nainstalovat si software, ktory je na to usposobeny.
Finger-Friendly pracuje asi tak, že má několikrát větší ovládací prvky aby se do toho člověk prsty trefil, což je na úkor místa.
Raději užívám stylus než scrolluji...
Díky, nechci.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

petrikzviera: Ano někde se ovládání prsty velice hodí a může to být i rychlejší nebo přívětivější než ovládat konkrétní činnost stylusem ale naopak jsou činnosti, kde se prostě ovládání prsty vměstnat nedá, nebo dá ale pouze s kompromisy, které né každému vyhovují, osobně jsem také rád, že stylus mám. Jak ty píšeš file manager ovládat prsty lze, samozřejmě ano jsou takové alternativy ale zkus si porovnat komfort a rychlost ovládání, jak píše ziminix místo jednoho kliknutí na displej prohmatávání displeje s dalšími 3 kliknutí nebo zmenšení pracovní plochy, což jistě taky není ideální řešení.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Proč mu to vysvětlujete? Vždyť on se chce jen hádat. Už jsem viděl v diskuzích několikrát že zastánce prstového ovládání tvdošíjně odmítá a ignoruje jiné potřeby ostatních jen proto, aby tím nevyšlo najevo, že není náročný. Už jsme párkrát vyzkoušel označit touhaře za nenáročného a většinou z toho vznikla mela :-).
Dokud si určitý typ lidí bude kupovat telefon s OS jen kvůli image nebo posílení ega, nebude to jinak.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

ziminix wrote:Zatím mi každý příznivce kapacitní technologie vnucoval, že je levnější, neměl jsem potřebu zkoumat ceníky výrobců.
A co se týče finger friendly softwaru, to je jenom další zpomalování práce. Že jo, proč mít na displeji 20 položek, když můžu mít jen 4. Proč dělat věci jednoduše, když to jde složité. Proč udělat dvě zmáčknutí dpadu, když můžu 10x klikat na displej.
To je len otazkou poznania. Ked chcem v Opere Mini 5.0.15655 zomovat text, tak sa len raz dotknem miesta ktore chcem zvecsit, ziadne vytahovanie stylusu, ziadne tlacenied o display,ziadny double klik zo stylusom, ziadne zoomovacie ikonky po stranach, alebo na spodku display ktore zaberaju miesto...
Toto je len jeden z prikladov finger friendly software.
Ono to treba skusit a nepisat bez toho, ze by clovek nemal ziadnu osobnu skusenost.
Potom to zavadza ostatnych diskutujucich a niekoho mylny nazor berie za fakt.
soufler
přispěvatel
přispěvatel

Post by soufler »

Mě by zajímalo,jak vypadá ten fingerfriendly displej při práci v terénu,to musí bejt pak přátelské prostředí od špíny a bordelu :D Měl sem v práci na zkoušku iphone a děkuji,nechci. Ty si to prostě nedáš vysvětlit,pro nás je kapacitní displej krok špatným směrem,opakuji znova,prostě chytrá,ovšem nepoužitelná herní konzole...
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

petrikzviera: No offense, ale ty obcas pustas take vyroky, ze clovek pochybuje, ze si niekedy drzal v ruke zariadenie s rezistivnym displejom.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

soufler wrote:Mě by zajímalo,jak vypadá ten fingerfriendly displej při práci v terénu,to musí bejt pak přátelské prostředí od špíny a bordelu :D Měl sem v práci na zkoušku iphone a děkuji,nechci. Ty si to prostě nedáš vysvětlit,pro nás je kapacitní displej krok špatným směrem,opakuji znova,prostě chytrá,ovšem nepoužitelná herní konzole...
Mas pravdu, naposledy ked som zral kurca, tak bol riadne zabrblany, ale nakolko mam tvrdeny display, tak som len zobral karbobrusku a po par tahoch je ako novy. :tlem:
Predpokladam, ze ty mas lavu ruku v ktorej drzis smartphone cistu ako doktor pri operacii Hlavne ked robis pri uhly.
Prepacte, ale ako moze niekto z vas vobec napisat nieco o ovladani capacitive HD2, ked po prve,
ste nijaky capacitive display nepouzivali a HD2 este nie je ani len v predaji. Ako moze niekto napisat, ze resistive display je drahsi od capacitive a este sa chvalit, ze to ani nehladal.
Ja to na rozdiel od vas mozem porovnat, nakolko mam prakticku skusenost s obidvoma.
Skuste si nechat svoje vypady na obdobie, ked sa plne zoznamite s prostredim ovladania
HD2. Ja si myslim, ze by to bolo od vas fer. Inac som si na 100% isty, ze vecsina z vas zmeni nazor,
aj ked to na tomto fore nikdy neprizna, co mi je samozrejme uplne jedno, pokial vam bude
HD2 k plnej spokojnosti.
soufler
přispěvatel
přispěvatel

Post by soufler »

Pracoval si někdy?Asi ne,maximálně kancelářská fuška;)Až budeš zvedat a otáčet 70ti kilový přístroj jednou rukou,pak ano,budeš mít levou ruku jako chirurg,jinak si objednej pouzdro krussel,výborná věc pro telefon na práci;)A jestli ti přijde vtipné chmatat mastnýma prackama na displej a ještě to chválíš tak promin,mě to přijde spíše k pláči...
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

Mozem ta ubezpecit, ze pracujem tazsie ako ty. Medzi capacitive glass a display mam jemny MDF prach , ktory je na slnku viditelny a bez Bluetooth sluchatka som neni ani minutu z mojej pracovnej doby, nakolko by moj telefon bol od vazeliny, alebo zmesi oleja a drevarskeho MDF prachu. Uznavam, ze robim aj papierovu robotu, ale vobec ma stav
mojho BB netankuje, nakolko mi ho do roka vymenia zadarmo a navyse je to moj pracovny nastroj. Hry mam len dve,
ktore tam uz boli nainstalovane, ked som ho kupil. To pre tych co tvrdia, ze je to herna konzola. :tlem:

Necituj poslední příspěvek...Waiet
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

Kresleni stylusem je blbost? Posledni mesic v praci moje nejvyuzovanejsi vlastnost.
petrikzviera
nováček
nováček

Post by petrikzviera »

Kresleni v praci nie je blbost. Da sa tym zabyt cas. :tlem:
soufler
přispěvatel
přispěvatel

Post by soufler »

No já nevim,vždycky nám tvrdili,že máme nejtěžší práci na světě;)Každopádně s tebou nemá cenu diskutovat,si bezohledně přesvědčen o své pravdě.Což já taky,ochmatanej displej nechci,tečka.
Post Reply

Return to “Aplikace”