Jo, to máš pravdu. Dpad je navržený pro poklidné ovládání pda, ne pro brutální zabíjení příšerdair wrote:Standa: protože ta tlačítka byla z herního pohledu u PDA tragická snad odjakživa. Je to samozřejmě jen můj názor nebo spíš takový pocit.
Towers of Glennoi: Logická freeware hra pro Windows Mobile
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
S tím souhlasím. Já taky ani moc nechci akční hry, vždyť hry co jsem jmenoval ani moc akční nejsou - Quest, Palm Heroes, Orions, Azgard defence a najdou se jeste nejake dalsi. Osobne mam tedy nejradsi RPG jako Quest a u toho opravdu moc tlacitek nepotrebujuHTCKlorec wrote:Je to pravda, musim uznat. Ale ved existuju aj FPSky pre PPC. Mimochodom, stale sa bavime len o akcii. A co takto strategia? Hrali ste uz Age of Empires pre PPC? To je hra! Vyborna. Preco nieje viac takychto? Nepotrebuju ani multitouch ani d-pad.
-
RedRose
- přispěvatel

- Zařízení: MPx220; Nexus S; Xperia Z Ultra
Souhlasim. Je spousta hernich zanru, ktere by se daly prispusobit pro PDA a klidne i bez tlacitek. A stylus ktery nikde jinde uz neni jde taky vyuzit (viz zminene strategie). WM ale proste nikdy moc zamereny na hry nebyl, spise na tu praci...
Ovsem jak Standa podotknul tak to zarazeni pouze do pracovni oblasti uz dnes taky moc neplati (u me nepatril prakticky nikdy - pro praci pouzivam mnohem vetsi stroje), takze nas ti herni tvurci jen opomijeji... a je to skoda... taky rad hraju pekne hry...
(vzdyt ty komunikatory maji minimalne 10x vyssi vykon nez moje kdysi davna Amiga... a jaky ta mela hry
)
Ovsem jak Standa podotknul tak to zarazeni pouze do pracovni oblasti uz dnes taky moc neplati (u me nepatril prakticky nikdy - pro praci pouzivam mnohem vetsi stroje), takze nas ti herni tvurci jen opomijeji... a je to skoda... taky rad hraju pekne hry...
(vzdyt ty komunikatory maji minimalne 10x vyssi vykon nez moje kdysi davna Amiga... a jaky ta mela hry
Heh, pokud srovnas iP a PPC, tak v podstate maji PDAcka porad hodne tlacitekdair wrote:Tak já myslím, že důvod absence akčních her na WM je vcelku prozaický - není je čím ovládat.
Pokud nekdo chce obcas hrat, obcas pracovat, at si koupi PPC s tim, ze proste misto nadupanych her se musi udelat prostor pro praci; Kdo chce jen hrat, necht ma iPhone, nemuzete mit vsechno. Z tohoto duvodu nechapu vecne flamewar, PPC a iP jsou uplne odlisna kategorie.
Tak, konec OT.