Towers of Glennoi: Logická freeware hra pro Windows Mobile

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

dair wrote:Standa: protože ta tlačítka byla z herního pohledu u PDA tragická snad odjakživa. Je to samozřejmě jen můj názor nebo spíš takový pocit.
Jo, to máš pravdu. Dpad je navržený pro poklidné ovládání pda, ne pro brutální zabíjení příšer :-). Já jsem si koneckonců své hanojské věže taky programoval výhradně pro hraní na displeji, ne přes dpad :-).
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Post by Revin »

HTCKlorec wrote:Je to pravda, musim uznat. Ale ved existuju aj FPSky pre PPC. Mimochodom, stale sa bavime len o akcii. A co takto strategia? Hrali ste uz Age of Empires pre PPC? To je hra! Vyborna. Preco nieje viac takychto? Nepotrebuju ani multitouch ani d-pad.
S tím souhlasím. Já taky ani moc nechci akční hry, vždyť hry co jsem jmenoval ani moc akční nejsou - Quest, Palm Heroes, Orions, Azgard defence a najdou se jeste nejake dalsi. Osobne mam tedy nejradsi RPG jako Quest a u toho opravdu moc tlacitek nepotrebuju :wink:
RedRose
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MPx220; Nexus S; Xperia Z Ultra

Post by RedRose »

Souhlasim. Je spousta hernich zanru, ktere by se daly prispusobit pro PDA a klidne i bez tlacitek. A stylus ktery nikde jinde uz neni jde taky vyuzit (viz zminene strategie). WM ale proste nikdy moc zamereny na hry nebyl, spise na tu praci...

Ovsem jak Standa podotknul tak to zarazeni pouze do pracovni oblasti uz dnes taky moc neplati (u me nepatril prakticky nikdy - pro praci pouzivam mnohem vetsi stroje), takze nas ti herni tvurci jen opomijeji... a je to skoda... taky rad hraju pekne hry...

(vzdyt ty komunikatory maji minimalne 10x vyssi vykon nez moje kdysi davna Amiga... a jaky ta mela hry :tlem: )
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

dair wrote:Tak já myslím, že důvod absence akčních her na WM je vcelku prozaický - není je čím ovládat.
Heh, pokud srovnas iP a PPC, tak v podstate maji PDAcka porad hodne tlacitek :) A at si rika kdo chce co chce, jako herni konzole by se iPhone uzivil, Vsechny kvalitni hry na PPC (Orions, Archibalds Adv., Warfare, ...) uz davno na iP jsou a k tomu je jich spousta dalsich (Gangstar, poradne NFS,...)

Pokud nekdo chce obcas hrat, obcas pracovat, at si koupi PPC s tim, ze proste misto nadupanych her se musi udelat prostor pro praci; Kdo chce jen hrat, necht ma iPhone, nemuzete mit vsechno. Z tohoto duvodu nechapu vecne flamewar, PPC a iP jsou uplne odlisna kategorie.
Tak, konec OT.
Post Reply

Return to “Aplikace”