Vyzvánění
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Vyzvánění
Ahoj,
prosím Vás je možné nastavit vyzváněcí tóny ke kontaktům i z jiné složky než jen ze složky Ringtones? Nejde to nějak nastavit? A naopak přehrávat v přehrávači i písničky ze složky Ringtones?
Děkuju, J.
prosím Vás je možné nastavit vyzváněcí tóny ke kontaktům i z jiné složky než jen ze složky Ringtones? Nejde to nějak nastavit? A naopak přehrávat v přehrávači i písničky ze složky Ringtones?
Děkuju, J.
Vyzvánění
Pro zvonění si změň hodnotu v registrech HKLM\Software\HTC\AudioManager_Eng\Config\a uprav ring_tone_path z hodnoty \My Documents\My Ringtones na \StorageCard\složka se zvoněním pokud chceš složku např. na kartě.
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Vyzvánění
Děkuju, našel jsem to, přepsal, ale když chci změnit ten tón, tak mi to zase najede do složky My ringtones. Vypnul a zapnul sem mobil a žádná změna. Nevíš čím to může být? Název složky a cestu k ní jsem napsal dobře. My documents/My Music.
Vyzvánění
Čusz chtěl jsem se zeptat jestli jde třeba někde nastavit vyzvánění na 58% nebo na nějaký jiný číslo než jenom na 20,40,60,80 a 100% jak je defaultně nastavený v D2. díky