Příspěvek
od bousa » sob čer 13, 2009 16:07
Zdravím všechny. Tak mi se stalo úplně to stejné. Zpočátku to začalo tak, že mi nefungovala levá strana displeje, cca 4mm. Rozhodl jsem se udělat hardreset u kterého je povinnost zkalibrovat displej. A ejhle, kalibrace nesla dokoncit, stále se opakovala do nekonečna. Proto jsem se rozhodl přístroj za 12.000 Kč reklamovat. Výsledkem je taky stejné vyjádření servisu VSP Data, že se to stalo v rozporu s uživ. manuálem.
Co se týká mě, telefon mi nikdy nespadl, není na něm jedinný škrábaneček, používám ochrannou folii, stále jej nosím v obalu a nikdy jsem ho neměl v zadní kapse riflí (nemohlo dojít k nepřiměřenému stisknutí). I s ohledem na zdejší zkušenosti uživatelů mám za to, že se jedná o výrobní vadu přístroje a VPS se snaží z toho udělat výnosný obchod (velmi rádi mi nabídli opravu za skoro 3.000 Kč), ktetou jsem odmítl.
Chci jít do soudního sporu, tohle si nenechám v žádném případě líbit, když nás bude víc, tak se snad i Vodafone chytne za nos a s tímto "autorizovaným servisem" ukončí spolupráci.
Dále se chystám obrátit na Sdružení na ochranu spotřebitele a dopis budu i posílat do patřičným TV pořadů, aby s nimi udělali pořádek. Pokud si tohle necháme líbit, tak všechny reklamace budou končit stejně - budou konstatovat, že se jednalo v rozporu s uživ. manuálem (Bůh suď vlastně jak) a institut reklamace můžeme zahodit.
Chtěl bych znát i názory ostatních.