To Ike Blaster a Farokh: já jsem tušil, že to technicky popsat nedokážu natolik, aby to bylo srozumitelné

V každém případě, hoši, díky za reakci a snahu pomoci. V nejbližší době se budu snažit tu nabídku přizpůsobit dle návodu od Farokha. Sice moc nevěřím, že bych to zvládl, ale pokusím se. Na druhou stranu to pro mně není zas tak zásadní problém, že kdybych ho nepořešil, abych se tím nějak trápil

. Takže jsem si jistý, že to přežiju.
Ještě jednou díky a pokud se mi to podaří dát do kupy tak se ozvu, aby bylo vidět, že Vaše snaha poradit nebyla marná. Pokud ne, tak budu mlčet jako Fučík, aby nebylo vidět jaká jsem lama
JZB
EDIT 1:

jen potvrzuji, že jsem lama

Po instalaci TCM jsem se z kořenového adresáře dostal do Windows. Položek hromada, ale nenabízí mi to Start Menu, pouze StartUp

Různě jsem proklikával složky a třeba Programs /ne ve Start Menu) jsou zcela prázdné

. No, moc daleko jsem nedošel
JZB
EDIT 2:
Než bych se s tím mordoval a špekuloval, tak to se na to raději vykašlu - myslím tím tu tvorbu a přiřazování ikon. Na druhé straně, přizpůsobit si složky ve start menu - programy, by se mi docela líbilo, takže další lehčí nakopnutí bych uvítal.
Nadále se už těmi ikonkami zabývat nebudu a raději se zeptám, jestli nemá někdo tuchu o programu, který by mi vytvořil jen tu úvodní stranu po startu jako na příloze:
abych tam měl možnost případně přidat ještě nějaké tlačítko. Nic víc nemusí ten prog umět

Žádné další stránky, počasí, launchera programů, rychlé volání apod. Jen to jedno, no a by to trochu vypadalo. Toť vše.
JZB
//Používej tlačítko Upravit, tslany