Malý návrh předem - lockněte tuto tému. Já nevím, že máte nervy na to, se s panem Hulánem pořád hádat. On má svojí pravdu (a určitě část pravdy na tom, co říká, je) a my ji nezvrátíme. Je dost názorový člověk a s tím opět nic neuděláme. Obecně - proč něco lidem vyvracet, když jim to vyhovuje a jsou spokojení?
Jinak řadím se taky mezi ty D-Padaře, HD jsem měl v ruce (no, vlastně mám skoro každý den, spolužák má) a musím říct, že po "tuningu" od HTC mi to přijde jako rozdíl mezi XP a Vistou. Ani že by bylo jedno špatné, ale prostě hrozný nezvyk. A osobně mi prostě staré zažité vyhovuje více. Jinak kalendář používám také SBSH a je pravda, že jedu jen přes display - ale přes stylus (kdybych měl větší display, tak samozřejmě prst stačí, ale i tak, mi to i v této aplikace přijde přehlednější stylusem).
A s výkonem u videí - to je hodně subjektivní, protože například upscalign žere spoustu výkonu. Takže když na QVGA spustím video o rozlišení 500x350, tak jede krásně, rychle (CorePlayer kolem 220%). Když to spustím na HD, tak se seká (CorePlayer kolem 65%), protože se hrozně upscaluje. Přitom ale u mě, na G900 s upraveným TCPMP, jede plynule akorát (kolem 130%). Na druhou stranu, DOBŘE udělané/enkódované video s WVGA rozlišením jelo na HD kolem 160% a na G900 jen kolem 90% (a to s QVGA nestíhalo vůbec). Jinak upravené WVGA video (x264) zase naopak, G900 v pohodě kolem 110% a na HD kolem 80%. Takže dělat závěry, že je jedno zařízení nevýkonné je nesmysl. Smysl má to zakončit s tím, že kdo chce kvalitní video, tak poprvé stráví hodně času u enkódování a hledání ideálního bitrate. Pak bude i na HD zářit
// Mimochodem, jsem zastáncem ODS a nechci urážet, ale nyní mi velice připomínáte přístupem Jirku Paroubka... Zkuste se nad tím zamyslet a nenadávat každému do dětí (už to je dost zcestné). Osobně se mezi "děti" ještě zařazovat mohu, takže na můj názor dát nemusíte.