Kamenna predajna v BA
-
Putcha
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia7
Kamenna predajna v BA
Zdravim, hladam nejaku kamennu predajnu v Bratislave kde maju D2, kde by som si pri kupe mohol skontrolvat, ci nema nejake vadne pixely. Dakujem
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Kamenna predajna v BA
Co treba http://www.megafoto.sk?
Code: Select all
http://www.megafoto.sk/HTC/t5353-touch-diamond2-topaz-eng-
Putcha
- přispěvatel

Kamenna predajna v BA
Ja som si zatial vyhliadol na Talkive. Je to sice internetovy obchod ale s kamennou predajnou. Na stranke maju napisane: "Sme špecializovaná predajňa, ktorá sa venuje predaju mobilných telefónov, GPS navigácie a príslušenstva" takze sa mi zatial celkom pozdava.
Keby ste niekto poznali inu specializovanu kamennu predajnu na PDA tak napiste.
Keby ste niekto poznali inu specializovanu kamennu predajnu na PDA tak napiste.
Kamenna predajna v BA
Talkive, autorizovany predajca HTC.
-
Putcha
- přispěvatel

Kamenna predajna v BA
Chcel by som sa este spytat, ci niekto nemate znamosti v talkive.sk, lebo behom poslednych 3 dni D2 zlacnel o 3€ co uz nie je zanedbatelna suma. Ak by takymto trendom klesal (
) tak som ochotny si pockat na priaznivejsiu cenu. Popr. ak niekto viete ci D2 pojde s cenou v najbliszich dnoch dolu tak dajte vediet.
Dakujem
Dakujem
Kamenna predajna v BA
Podla mojho nazoru pojde dol este. Vsetci vyckavaju jak supy na mrsinu. Takto to pojde dolu urcte, vzdy je to tak so vsetkym nielen s mobilmi. Pockaj 2 tyzdne az mesiac ak mozes lebo vidim ze Kaiser mas docasne, a potom pozri, uvidis ze sa ceny zmenia.
-
Putcha
- přispěvatel

Kamenna predajna v BA
Hej Hej, Kaiser je sluzobny telefon mojho otca, ale ten to s nim vzdal po 2 dnoch
vraj moc zlozite.
Ale ide o to ze mam zakazane instalovat vlastne veci a a samozrejme hardreset, lebo on tam ma nejake sluzobne veci vcetne navigacie, cize spustam programy len co mam este zo stareho telefonu nainstalovane na karte a vyuzivam to viacmenej len ako prehravac hudby a PIM...
Ale ide o to ze mam zakazane instalovat vlastne veci a a samozrejme hardreset, lebo on tam ma nejake sluzobne veci vcetne navigacie, cize spustam programy len co mam este zo stareho telefonu nainstalovane na karte a vyuzivam to viacmenej len ako prehravac hudby a PIM...
Kamenna predajna v BA
Hahahahaha, pripomenul si mi mojho tatka -> na Windowsoch vyskoci okno a jedine co sa da stlacit je krizik alebo velke OK... A on sa ma spyta co ma stlacit
Inak ale ten Duamond ti vrelo odporucam, mam ho uz takmer mesiac a nema chybu, najlepsie co som drzal v ruke. Niektori ho stale porovnavaju s HDckom, ale mne ide o to ze vo vrecku netaham obrovsku plazmovu obrazovku-> Vyhovuje mi vsetkym, hudba internet Office, a aby som bol uprimny, neni ani najskaredsi, magnet na zvedavcov, ktori si PocketPC predstavuju ako zadubenu skatulku, ktora nema iPhonovske prostredie, a maju ho len ujovia v sakach magajuci po nom palickou v ruke.
-
Putcha
- přispěvatel

Kamenna predajna v BA
D2 mam uz vyhliadnuteho dlhsie. Zatial to vidim tak ze pockam do konca skuskoveho (aj tak by ma to len rozptylovalo
) a potom by som kupil.