Landscape mode
-
piszkot
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S i9000
Landscape mode
Mám takový nápad, doma má mamka omnii a v ní je v nastavení->systím->funkce pohybové čidlo a tam je právě automatické natáčení displeje a podobné. Nešlo by to z té ROM nějak vytáhnout nebo upravit podle registrů z Omni do Diamonda 2?
Landscape mode
Ne. A programy jako Gyrator či Gsen už zkoušel?
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
jo zkoušel je to v klidu ale nefunguje to v touch flo3d prostředí ... nevím jak toho docílit ... někde jsem tu něco našel na to otáčení v touch flo ale trvalo to strašně dlouho než se to otočilo ...:/
Landscape mode
Vrele odporucam pack od kolegu nado mnou. Funguje 100 percentne a perfektne, ziadne spomaleni + ine moznosti (vypnut novy start, notif. bar atd.)
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
Právě tyhle tweaky s tim startem a pod to jsem měl ale to touchFlo z s tim jsem si nevěděl rady ... a je normální že mám v TF3D prodlevu cca 6 vteřin než se mi to otočí to Landscape modu?
A taky mám problémy s aktivovanou nabídkou programy v TF3D :( samé potíže :D
A taky mám problémy s aktivovanou nabídkou programy v TF3D :( samé potíže :D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Landscape mode
To je dost velka prodleva na Touch HD a nyni i na Xperii nove TF3D ve verzi 2 otoceni behem 1 vteriny na vlastni uvarene rom.
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
Hmm tak já teda potom nevím co s tím .. asi to nechám tak bez otáčení ... klasicky. ..v TF3d mě to tak ani nevadí ...ale vrtá mi to hlavou proč se to otáčí s takovou prodlevou ... jinak TF3D běží svižně
JO a chtěl jsem se zeptat vím že to nepatří ale možná budeš vědět ... u HTC touc diamond 2 je napsáné v papírech 288MB RAM přitom v zařízení je 183.73 MB a místo 512 MB paměti uložiště je tam 299 MB..
JO a chtěl jsem se zeptat vím že to nepatří ale možná budeš vědět ... u HTC touc diamond 2 je napsáné v papírech 288MB RAM přitom v zařízení je 183.73 MB a místo 512 MB paměti uložiště je tam 299 MB..
Landscape mode
Storage pamat: 512 tam nemas preto, lebo tych 200 neviem kolko zabera ROMka (Windows mobile+TF3D+programy) co si tam mal uz ked si 1. krat spustil telefon.
RAM: Napodobne, RAMka je vzdy zaberana niecim inym.
To mas ako s USB klucom. Kupis si 8 gigabajtovy a ked dojdes domov zistis ze jeho skut. kapacita je cca 7.1GB
RAM: Napodobne, RAMka je vzdy zaberana niecim inym.
To mas ako s USB klucom. Kupis si 8 gigabajtovy a ked dojdes domov zistis ze jeho skut. kapacita je cca 7.1GB
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
a tebe taky tsk dlouho trva nez se ti touchflo otoci do landscape na diamondu 2 podle toho tweaku vyse na co si mi poslal odkaz?
Jinak dekuju za odpovedi...
Jinak dekuju za odpovedi...
Landscape mode
Co je pre teba dlho? Mne to trva tak max sekundu a pol.
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
Mě to trvá tak skoro 6 vteřin než si mi TF3D překlopí do landscape.
Ale na Smartwiki jsem viděl tweak zrychlení touch TF3D ->
a) Pro zrychlení TouchFLO 3D (na úkor volné paměti RAM) jděte v registrech na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Storagemanager\Fatfs, a změňte hodnotu u položky Cachesize z původních 16384 na 32768.
Koukám do toho .. ale místo hodnot 16384 tam mám 0.
Ale na Smartwiki jsem viděl tweak zrychlení touch TF3D ->
a) Pro zrychlení TouchFLO 3D (na úkor volné paměti RAM) jděte v registrech na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Storagemanager\Fatfs, a změňte hodnotu u položky Cachesize z původních 16384 na 32768.
Koukám do toho .. ale místo hodnot 16384 tam mám 0.
Landscape mode
Wow-rychlo uprav, problem bude tam.
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
a máš tam u toho registru nastavené binary(asi těžko) decimal nebo hexadecimal?nechcu nic podělat..dík
Landscape mode
Nech tam to, co tam bylo, to bude nejjednodušší.
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
Ja uz fakt nevim co upravil jsem to na tech 32768 pak soft reset , enable manila landscape , pak soft reset ... a porad to trva dost dlouho nez se to otoci nemuze to byt jeste nejakou odezvou g senzoru?
-
piszkot
- nováček

Landscape mode
UZ VSE VYŘEŠENO.Tak jsem si říkal jestli na tu rychlost u přední obrazovky nemá něco vliv třeba strašně moc poznámek v kalendáři.Měl jsem tam totiž nainstalované svátky po celý rok.Odstranil jsem to a hurá otáčí se to Tak jak jsem chtěl:)Takže vyřešeno..
Landscape mode
Gratulujem, ale aj tak sa ti to zrychlenie, oplati, pouzivam to tiez.