Pro otevření stránky s videem klikněte na obrázek

Pro otevření stránky s videem klikněte na obrázek
V tomto vlákně Xda developers, můžete sledovat vývoj TouchFLO 3D pro HTC Touch Pro/Diamond.

Jiří Hrma wrote:Mě vždy fascinuje, jak na Xda-developers vymyslejí nové funkce (například pro TouchFLO/TouchFLO 3D) a HTC je pak přidává u dalších produktů jako standardní součástkde bychom bez xda-devu byli...
Code: Select all
http://pda.pl/news/test_nagrywania_filmow_pod_touch_hdCode: Select all
Dotknite HD, prvé dojmy
Takže vlastne britského modelu je k dispozícii v Holandsku, len moje.
Moje prvé dojmy:
- Prístroj skutočne cítia menšie, než som si myslel, cíti len nepatrne ťažšie ako moje Diamond a oveľa ľahšie než môj Pro.
- Na obrazovke citlivosť na môj prst je skvelý, ale zdá sa, že som sa na tlačovej ťažšie, než sa stylusu na mojej Diamond.
- To nemôže zabrániť touchflo 3D od inštalácie, softresetting pred kancelárií prináša prístroj späť do nastavovacieho režimu.
- Na obrazovke a veľkosť tlačidiel sú skvelé pre využitie prst.
- Prístroj je rýchlejší ako my a Diamond Pro, Touchflo 3D je naozaj lepšie, pokiaľ ide o rýchlosť, ale tam je posun, kedy pomocou File Explorer som nemal na mojich predchádzajúcich zariadenia.
- Veľmi sa mi páči malé viedol tlačidlo napájania, čo naznačuje, charching, bluetooth, atď Nič viac dráždia charching svetla z akčné tlačidlo, keď je prístroj vedľa mojej postele.
- Všetky softvér Nainštaloval som na mojej Diamond pracuje na mojej HD (Spb produktov, mobipocket, Pocketbreeze.)
- Nebol test GPS
- Tu je mäkký obal pre ochranu HD. Je dobré je, že to neznamená, že zariadenie je oveľa silnejší. Zlou je, že nebude poskytovať oveľa ochrany (ale to je zahrnutá!)
- Prístroj je dodávaný s 8 GB microSD karta (Sandisk.)
- HD môžu byť využité v HTC kolíska, ale bez osobitného intarzie, tak trochu riskantné pre konektor.
- Č video-out (ne v nastaveniach).
- Kompletný QWERTY klávesnice na obrazovke je na tom lepšie ako na mojej Diamond, ale stále malý, a nie ako reagujúce na dotyk, ako by som chcel (som zvyknutý na môj iPhone ;-))
Celkovo si myslím, že je jedným z najlepších zariadení som musel za posledné dva roky (trochu priskoro na to povedať, ale ... prvé dojmy) 
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest