Záloha dat?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Záloha dat?

Post by michalkosmak »

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně zálohy dat. Budu posílat Diamonda do servisu a potřebuji si zazálohovat data. Mám program SPB Backup v1.6.3 k vytvoření zálohy jsem v menu zvolil Full Backup a zálohu provedl. Potřeboval bych vysvětlit když mi popř. nahrají novou ROMku tak pak stačí jen spustit zálohu, která se mi vytvořila v Backupu. Co vše se mi opět obnoví. Omlouvám se za pro někoho nejspíš hloupý dotaz. Díky.
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

stiahni si aktualnejsiu verziu SPB Backup-myslim ze verzia 2.xxx podporuje aj zmenu ROM...
unzigmena
nováček
nováček

Re: Záloha dat?

Post by unzigmena »

michalkosmak wrote:Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně zálohy dat. Budu posílat Diamonda do servisu a potřebuji si zazálohovat data. Mám program SPB Backup v1.6.3 k vytvoření zálohy jsem v menu zvolil Full Backup a zálohu provedl. Potřeboval bych vysvětlit když mi popř. nahrají novou ROMku tak pak stačí jen spustit zálohu, která se mi vytvořila v Backupu. Co vše se mi opět obnoví. Omlouvám se za pro někoho nejspíš hloupý dotaz. Díky.
Muzu se jen zeptat, sledoval jsem tvoje prispevky a mame podobny problemy, proc budes posilat HTC do servisu??
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by michalkosmak »

Budu to posílat s tím odlepeným rožkem na tlačítku.
Post Reply

Return to “Aplikace”