HTC TyTn II vs. Skype

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
pavelikk
nováček
nováček

HTC TyTn II vs. Skype

Post by pavelikk »

Ahoj, nevite prosim nekdo, zda se da pouzit TyTn jako mikrofon pro skype? Dalsi problem... Mam v tel instalovany skype,ale bohuzel nemam u compu wifinu. Je nejaka moznost spojit se pomoci datoveho kabelu? Musi k tomu byt nejake ovladace??? Diky moc
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

O tom, ze by se dal telefon pouzit POUZE jako mikrofon, nic nevim. Pokud ale tytna pripojis pres ActiveSync, taha data pres PC a tedy pres jeho kabel, tedy pak bys Skype normalne mohl pouzivat, ale jen celkove v tytnovi, tedy v tytnovi jak mikrofon tak i repro.
pavelikk
nováček
nováček

Post by pavelikk »

Diky za radu. Zkousel jsem ho pripojit pres ActiveSync pomoci kabelu na Skype, ale nezjistil jsem v podstate jak. Pokud mi bude behat pres kabel, predpokladam, ze se neplati nic za zadna data. Asi se ptam blbe, ale zatim jsem takto moje HTC nevyuzival a preci jen jsou urcite obavy z toho, aby mi nakonec neprisel ucet jak blazen:-)
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

Pokud se ti to nepřipojí na GPRS, tak nic platit nebudeš.
Ale stejně nechápu využití, když to připojíš k PC, neni lepší mít skype rovnou na PC? I když fakt je, že když zase nemáš mikrofon.... tak budiš.
Takže se toho neboj, píchni to na kabel, nech synchronizovat, aby to nedělalo synch. při práci na mobilu a nahod Skype v TYTNovi, přihlaš se a volej.
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

No mikrofon, kterej kvalitou stačí na skype, se dá myslim sehnat za pár korun. :)
Ale přes ten kabel by to mělo fungovat tak, jak je popsáno nademnou.
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Nechci čeřit vody, ale na svém Diamondu mám taky Skype a jede pouze a jenom přes WiFi nebo 3G, bohužel...

Jinak by ale bylo fajn, kdyby někdo přišel na to, jak Skype pustit přes sluchátko a ne reproduktor - abych nemusel používat handsfree...
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

mě Skype jelo i přez BT via AS, ale to sem měl ovladač od Widcommu
pavelikk
nováček
nováček

Post by pavelikk »

Asi 3x se mi povedlo pripojit na skype pomoci kabelu, ale to je vsechno...od te doby ani ranu. Proste najednou je chyba ve spojeni... jak je to mozne??? Setkal jste se s tim nekdo???
pavelikk
nováček
nováček

Post by pavelikk »

zatim se mi to nepovedlo... Dokazete mi nekdo s timto pomoci??? Nevim jak mam nastavit TyTn a activeSync...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”