HTC TyTn II vs. Skype
HTC TyTn II vs. Skype
Ahoj, nevite prosim nekdo, zda se da pouzit TyTn jako mikrofon pro skype? Dalsi problem... Mam v tel instalovany skype,ale bohuzel nemam u compu wifinu. Je nejaka moznost spojit se pomoci datoveho kabelu? Musi k tomu byt nejake ovladace??? Diky moc
Diky za radu. Zkousel jsem ho pripojit pres ActiveSync pomoci kabelu na Skype, ale nezjistil jsem v podstate jak. Pokud mi bude behat pres kabel, predpokladam, ze se neplati nic za zadna data. Asi se ptam blbe, ale zatim jsem takto moje HTC nevyuzival a preci jen jsou urcite obavy z toho, aby mi nakonec neprisel ucet jak blazen:-)
-
Lausien
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro
Pokud se ti to nepřipojí na GPRS, tak nic platit nebudeš.
Ale stejně nechápu využití, když to připojíš k PC, neni lepší mít skype rovnou na PC? I když fakt je, že když zase nemáš mikrofon.... tak budiš.
Takže se toho neboj, píchni to na kabel, nech synchronizovat, aby to nedělalo synch. při práci na mobilu a nahod Skype v TYTNovi, přihlaš se a volej.
Ale stejně nechápu využití, když to připojíš k PC, neni lepší mít skype rovnou na PC? I když fakt je, že když zase nemáš mikrofon.... tak budiš.
Takže se toho neboj, píchni to na kabel, nech synchronizovat, aby to nedělalo synch. při práci na mobilu a nahod Skype v TYTNovi, přihlaš se a volej.