Zdravím!!!
Chtěl bych se zeptat, jestli nemáze někdo informace o na "ebay" prodávaném "Sprint HTC Touch Diamond". Stojí něco okolo 350$ a rád bych si ho koupil, ale bojím se, že je to výrobek určen pro americký trh a tak by mi byl k ničemu. Za každé info budu velice vděčný...
Sprint HTC Touch Diamond
Sprint HTC Touch Diamond
opravdu u tom nikdo nic neví? Taky mě to zajímá, pro změnu mě zajímá HTC Touch Pro od amerického operátora Spring.
Nevíte jestli bude v klidu fungovat i v Evropě?
Díky za pomoc
Nevíte jestli bude v klidu fungovat i v Evropě?
Díky za pomoc
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Sprint HTC Touch Diamond
Pokud to není CDMA verze, myslím, že bez problému bude. Ale na 100% vážně mě neber - jistě to nevím. Vím pouze o tom, že se dělaly dvě verze Diamonda a Raphaela - evropská a CDMA pro USA. Ty měl možná ale jenom AT&T.
Sprint HTC Touch Diamond
Jo, ty springy jsou CDMA, takže u nás ani rádnu jo?
Já právě nevěděl co to to CDMA je
Tak díky, ale nepotěšil jsi mě 
Tak to koupim z británie, tam mají snad jen jinou zásuvku :-P
Tak to koupim z británie, tam mají snad jen jinou zásuvku :-P
Sprint HTC Touch Diamond
A jakej je rozdíl mezi koupí u nás a v zahraničí? To je to nějak extra levnější?
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Sprint HTC Touch Diamond
Měl jsem Motorolu z Honk Kongu a ta měla USA zásuvku - nebyl problém koupit redukci. Jinak ale na HTC nebude vůbec problém koupit novou nabíječku.huskye wrote:(...) Tak to koupim z británie, tam mají snad jen jinou zásuvku :-P
No tak 350 USD - neber to... To je podstatný rozdíl v ceně!ziminix wrote:A jakej je rozdíl mezi koupí u nás a v zahraničí? To je to nějak extra levnější?
Sprint HTC Touch Diamond
tak takovej diamond se dá za 220liber, to máš šest tisíc 
Sprint HTC Touch Diamond
Aha...tak to pak jo.