Diamond a ztráta zvuku po odpojení BT HF

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Diamond a ztráta zvuku po odpojení BT HF

Post by YAMATO »

Nestalo se to pokaždé, ale už vícekrát...když z nějakého důvodu (vybitá baterie v HF, přílišné oddálení HF od telefonu) došlo k odpojení HF, tak Diamond "ztratil hlas" a pomohl jedině SR. Hlavně napoprvé to bylo dost něpříjemné, protože jsem o tom nevěděl a budík mě vzbudil jen díky vybracím, na což se tedy spoléhat nechci...

Napadá někoho co může být špatně?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Hm, tak včera jsem udělal HR a dělá to stále :-(
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Opravdu nemáte někdo nějaký nápad co s tím?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Tak jsem myslel, že to vyřeším pomocí A2DPToggle, ale nepomohlo to, respektive ne se zaplým TF3D. Není něco na způsob A2DPToggle normálně použitelné v kombinaci s TF3D?

EDIT: tak jsem zkusil ještě věc, kterou jsem pokládal za nejméně pravděpodobnou, podařilo se mi půjčit stejná sluchátka (Motorola S9)...a ať se snažím jakkoli, vypínám a zapínám sluchátka, odcházím z dosahu telefonu a pod, tak zvuk NEMIZÍ.

Což mě překvapuje na jednu stranu příjemně...a na druhou zas tak ne...protože mě nějak nenapadá jak ty sluchátka, pokud je opravdu chyba v nich (samozřejmě provedu ještě další zkoušení atd.), jak je budu reklamovat?

Mimo to by mě docela zajímalo v čem by u nich mohla být chyba...jinak jsou totiž 100 % funkční, jak hudba tak hovor bez chybičky.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”