Mě to nejede, ve složce program yse mi oběvý adresář HTC-CAdrivers a v něm jen jedna D3D demo ikonka na kterou když kliknu tak se nic nestane, a pak 4 ikonky prázdné jen s nýzvem DLL checker. Lights, Text3D a triangle. Když nakteroukoliv z nich kliknu tak mi to píše error. Prosím poradťe. Mám Cruise koupeného u sunnysoftu s originál firmwerem.
General Requirements for the driver cabfile: Windows Mobile 6.1 !!!
- máš tam WM 6.1?
Jde ještě o verzi souboru ddi.dll:
ROMs are required to have a 3.13 DDI version to work. See the Polaris ROMS with 3D Driver thread for the current list of ROMs that have the driver included.
hm. Maji tam nejakou chybu. Nejde otevrit stranka s kompletnim seznamem podporovanych zarizeni. Mno, neco zkusim a uvidime.
EDIT:
Kruci. Našel jsem pres google 3D driver pro UNIho, uložil, ale když jsem ho spustil na PC (byl tto instalační exe), tak antivir vyhlasil alarm... Jdu holt hledat dal
pro Uniho 3D ovladače nenajdeš, ael pokud máš WM6.1 tak můžeš použít tyz Omnie (hledej na xda-developers, v tom threadu máš spostu dalších věcí z O., např. Javu 3D atd.)
a jakou tedy nainstalovat ROMku 6.1? Přihlásit se na htc.com jako že jsem třeba z británie? Nebo jak jste to vyřešili vy? (v těch neoficiálních se nevyznám a moc se mi do nich nechce)
2tslany: Mam WM6.1
Javu 3D bych asi nevyuzil, ikdyz sem na ni uz narazil. Java aplikace nepouzivam, na vsechny, ktere jsem driv mel na hloupym telefonu, uz mam plnohodnotnou nahradu ve WM softu. Akorat Vodafone SMS gratis se mi doted nepodarilo rozchodit. Cetl jsem nekolik vlaken s navody a porad nic. Mam tu jejich aplikaci stazenou pres normalni mobil na svoje cislo, mam ji aktivovanou u Vodafone, ale po instalaci v java-emulatoru spustim a jenom problikne, nenabehne.
Prubnu ten 3D driver z omnie jestli ho najdu, dik za tip. Je to hodne poznat? Myslim grafika bez driveru a s nim.
2Aramaki: Napis aspon jakej mas stroj. Jinak nemas duvod se bát neoficiálních ROM. Si myslíš, že den po instalaci ti na dvere zaklepe zastupce HTC s poldama v zádech nebo co?
Jedine si musis vybrat ROM, ktera ti bude nejvic vyhovovat. Nekdo ma rad, kdyz to pekne vypada a uz jsou predinstalovany nejaky progy, ja zas preferuju cistou svižnou ROM. Projeď forum, u kazdyho zarizeni uz se tu urcite resily ROMky. A pokud ti nedela problemy anglictina, tak koukni na xda-developers.com do sekce 'Wiki', tam vyber svoje zarizeni a najdes tam odkaz se seznamem dostupnych ROM.
ty drivery z omnie jsem zkousel (mam taky procak intel pxa 27x) zadna viditelna zmena se nekonala. Mozna taky proto ze tyto ovladace nejsou udajne zadna novinka a nase pda uz je v sobe maji (a mozna i novejsi verze). Je ale pouze softwarova emulace. Nase pda nemaji 3D grafickej akcelerator jako treba kaiser nebo cruise.
btw: konecne zbytecne zesmesnovani kaiser a cruise ukazuji co umi a az na nem majiteli budou hrat quake 3 s 25fps tak posmevackum definitivne odzvoni