Stáhněte si freeware klávesnici od PocketCM v nové verzi

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Stáhněte si freeware klávesnici od PocketCM v nové verzi

Post by Jiří Hrma »

Oblíbená softwarová klávesnice PocketCM Keyboard, která umožňuje snadné vkládání znaků bez nutnosti vytahovat stylus, se dočkala nové verze 0.15 a přináší s sebou celou řadu změn. Upravena byla grafika aplikace a celý engine, který je díky optimalizaci kódu výrazně rychlejší. Zlepšení se dočkal i našeptávač slov, který vám bude nabízet nejčastěji napsaná slova. Experimentálně se v nastavení programu objevila volba pro zapnutí vibrací při stisku klávesy, autor se pravděpodobně inspiroval u Samsungu Omnia, který touto funkcí rovněž disponuje.

Image
PocketCM Keyboard může mít mnoho tváří, stačí si vybrat

Aktuální verzi můžete stahovat ze stránek výrobce, a pokud si chcete změnit vzhled, podívejte se na dostupné skiny.
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Post by romčo »

Bolo by to super, ale prial by som, keby sa dalo nastaviť vypnutie šepkára, nakoľko to ponúka iba anglické slová a to mi je nanič. Poraďte mi nejakú dobrú klávesnicu, kde by som napísal v pohode sms-ku bez stylusu.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Mě zatím nejvíc sedí Resco Keyboard, špatně nevypadá ani Zoom Keyboard.
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Post by Revin »

Schvalne se podivam, jak je to v nove verzi, ale vim, ze v predchozi slo naseptavani bez problemu vypnout. Ja tuto klavesnici pouzivam a hodne mi vyhovuje. Udelal jsem si skin, ktery je vhodny jak pro stylus, tak pro prsty a nezabira mi na displeji moc mista.
Mam Kaisera, takze klavesnici pouzivam spis jen obcas, delsi texty jsem na tom nikdy nepsal, to uz by asi bylo horsi...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”