Wifi - problém s připojením na internet u HTC Diamond

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Locked
Tom Kunert
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Wifi - problém s připojením na internet u HTC Diamond

Post by Tom Kunert »

Ahoj, jsem krátce majitel této krásné hračky. Není to moje první zařízení, ale tradičně mívám drobné problémy při prvním seznámení a zahájení různého nastavení. U tohoto zařízení mě vyšplouchlo nastavení přístupu na internet přes Wifi, postupoval jsem dle návodu, dle předcházejících zkušeností (na domácí síť) zvolil -vyhledat, zadat heslo, připojit. Vše proběhne, HTC se tváří připojeno a v opeře se nikam dál nedostanu, ostatní PC a NT v domácnosti fungují, jsou jednoduše připojeny bez problémů. HTC mohu bez problémů připojit přes AS a na internet se pomoci USB dostanu. Nastaveno mám "internet"Myslím že jsem pročetl všechny příspěvky, ale řešení jsem nenašel, proto si dovoluji toto téma založit.
Když už jsem to udělal, zeptám se ještě na jednu chybku a to nemožnost odeslat e-mail přes T-Email (smtp.t-email.cz) - přijímat mohu, jen neodešlu. Pošta seznam mi funguje bez chyby, myslím že by to mělo být obdobné nastavení, ale u T-Mobile, se přes tento druhý problém nedokáži dostat. Díky Vám všem dopředu za možnou radu. Tom Kunert
Tom Kunert
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Tom Kunert »

Problém je vyřešen, vše bylo nefunkční nastavením Wifi routeru.
Locked

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”