Podívejte se na první screenshoty z mobilního IE 6

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Podívejte se na první screenshoty z mobilního IE 6

Post by Jiří Hrma »

O tom, že Microsoft pracuje na zbrusu nové mobilní verzi Internet Exploreru, se už ví nějaký ten pátek, nicméně nyní se na internetu objevily nové informace. Původní Internet Explorer v systému Windows Mobile je založený na starém jádře čtyřkové PC verze, která pochází ze září roku 1997; nová verze tu tedy měla být už dávno a ne až nyní, kdy se Microsoft snaží dohnat náskok konkurenčních prohlížečů, ale alespoň, že se něco děje, i tak ale výrobci solidně ujel vlak.

Image
Mobilní a plnohodnotné zobrazení

Je to až k pláči, ale ani nový Internet Explorer Mobile 6 nebude podporovat více otevřených záložek s webovými stránkami, změn v nastavení se také mnoho neobjeví (snad až na přepínač mezi plnohodnotnou a mobilní verzí zobrazení), úpravy se týkají především jádra prohlížeče. Přesný termín vydání nové verze zatím nebyl zveřejněn, podle Microsoftu by to však mělo být ještě do konce tohoto roku. Nemyslím si ale, že by vydání šestkové verze Internet Exploreru nějak dramaticky změnilo pozice dalších mobilních prohlížečů (Opera, NetFront...), svými funkcemi na ně IE Mobile 6 rozhodně stačit nebude.

Zdroj: the::unwired
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Mne sa viac paci PIE ako Opera. Samozrejme taky surovy urcite nie,ale s nadstavbou PIEPlus. Jedina vec co mi na tom vadi je rychlost renderovania stranok. Ta je zufala. Ak sa novou verziou toto podari odstranit,bude to super. Inac mi na PIE absolutne nic nevadi.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Silne mi to pripomina Operu 8.65 :lol: No, vyvoji zdar teda
fbio
nováček
nováček

Záložky

Post by fbio »

Třeba pro mě bez záložek nemá prohlížeč vůbec naději abych ho instaloval. Je to něco na co jsem si zvykl tak rychle, že mi někdy ani nedochází, že to ještě nedávno nebylo.....
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

snad to aspon bude umet flash i kdyz od te doby co pouzivam skyfire k pie prestupovat rozhodne nehodlam... :-)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Záložky v IE pro PC jim taky trvaly dlouho, dopřejte jim trochu času i na PIE :-). Já zatím zůstávám u mobilní Opery.
miki
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5S, HTC Touch Pro, SE k750i

Post by miki »

Třeba PIE vytěžuje paměť zařízení natolik, že další záložku už by to neutáhlo :wink: :tlem:
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

Zalozky

Post by pavliicek »

Zalozky i do soucasnyho PIE umi pridat SPB Pocket Plus:-)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”