Zarizeni: HTC Diamond WM 6.1
Mám následují problém: Přišla SMS od uživatele, kterého jsem měl 2x v kontaktech. Přiřadil se ten první v abecedě. Po zjištění duplicty jsem prvního v abcedě vymazal a očekával, že se změní odesílatel na druhého v abecedě (správného) Nic se nestalo, název kontatku je pořád špatný (číslo je dobré, když jsem ho tam měl 2x), když na kontakt klepnu, tak se ukáže spraný název kontaktu. Jenom v přehledu SMS se ukazuje špatný název. Co s tím? Díky
PS: Je to blbost, ale docela mě to štve
Spatne ukazuje odesilatele SMS
Napadá mě jedině tu SMS vyexportovat přes Jeyo Mobile Companion 2.1 (jen tu jednu do XML souboru), ten si pak na PC třeba v Notepadu nebo PSPadu otevřít, přepsat tam řádek
<sender>"NovyNazevKontaktu" <00420123456789></sender>, změní se ti to jen pro tu SMS (tu původní smaž a novou nahraj zpět), nic jiného to neovlivní, ale měl bys tim docílit toho, co potřebuješ ;)
<sender>"NovyNazevKontaktu" <00420123456789></sender>, změní se ti to jen pro tu SMS (tu původní smaž a novou nahraj zpět), nic jiného to neovlivní, ale měl bys tim docílit toho, co potřebuješ ;)