Vyslovení jména volajícího

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
ondral
nováček
nováček
Zařízení: NOKIA 8800 Carbon Arte | HTC Shift XP TE

Vyslovení jména volajícího

Post by ondral »

Zdravïm,
lidičky neznáte někdo prográmek, který by mi řekl kdo mi právě volá než vytáhnu telefon z kapsy?
Přešl jsem na Raphaela ze symbianu (N95, E66 atd) a tahle funkce mi docela chybí
PLS poradte

edit: jen upresním, shaním app která si jména přebere ze seznamu a nebudu si muset vše namluvit sám
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Tak jedine celkem schudne reseni mi prijde si v pc nahrat (pres nejaky generator) jmeno (treba 2x za sebou) a pak za to dat melodii, to ke kazdemu kontkatu. Ale zavisi to na tom generatoru a jak moc mas naladu se s tim delat...
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

To je ještě složitější než "namluvit si je sám" :-D
Taky by mě zajímalo, jestli na to není nějakej softík. Viděl (slyšel) jsem to u tý Nokie a přijde mi to jako dobrej nápad (a hlavně známej nemusel vůbec tahat mobil s kapsy, když používá HF).
ondral
nováček
nováček

Post by ondral »

Program ktery mi to rekne jeste pred zvonenim jsem objevil, ale musel bych namluvit kontakty a to je docela otrava i kdyz jich mam jen kolem 200.
Ja jsem na to zvykly a jak rikam neni potreba pak tahat telefon z kapsy a kor kdyz mam HF. Je to super vec a hrozne mi chybi
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

obcas si rikam, ze ziju snad v jinem svete :) kde google neexistuje... :grin: look na http://www.microsoft.com/windowsmobile/ ... mmand.mspx kde v popisu stoji

Code: Select all

Incoming calls are announced by name or number. 
nezkousel jsem :) ale kdyz to pisou ;)
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

Post by Error_404 »

Pro kissmana: Já například hledám, ale když najdu nějakej program, tak si ho zkusim a pak se ptám po zkušenostech s alternativou, možnosti nastavení, programy, co jsem vůbec nenašel a jsou lepší atd. Například tvoje rada by pro mě nebyla moc směrodatná, ale neber to osobně ;-)
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

? tvuj comment ma jaky vyznam? pointa? postnul jsem odkaz na soft, ktery dovede pozadovanou fci jak autor threadu chtel :)
ondral
nováček
nováček

Post by ondral »

2kissman: program plni pozadovanou funkci jen ma trochu problem s cestinou (to mi ani nevadi)
problem je jen v hlasitosti - nasel jsem par navodu jak upravit tuto hlasitost ale zas az moc to nepomohlo. kazdopadne dekuju za navedeni.

OT: jsem ti hrozne vdecnej za radu, ale si docela naivni ze jsem nepouzil google. Ver tomu ze sem hledal a ne jenom par minut jak si treba i myslis. Ja jsem ten kterej dlouho hleda nez se zepta a kdyz se nekdo zepta me tak rad poradim a nedelam z neho hned nekoho kdo nepouziva google ci hledani.
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

nerikal jsem zes nehledal 8-) jen ze si tak obcas prijdu....
Post Reply

Return to “Aplikace”