HTC Diamond - nezobrazuje prichozi hovor, T3D v landscape

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
Mpr
nováček
nováček

HTC Diamond - nezobrazuje prichozi hovor, T3D v landscape

Post by Mpr »

Zdravim,

nemate nekdo zkusenost s chybou diky ktere Diamond nezobrazuje prichozi hovor kdyz je spustena nejaka aplikace? Tj. je spusteny napr. tomtom ci opera a kdyz nekdo vola tak telefon zvoni, ale nezobrazi hlasku kdo etc...

Druha vec- zatim to vypada ze T3D narozdil od vseho ostatniho nejde otocit do lanscape modu (respektive jde ale pak je kus obrazovky cerny). Resi to nekdo necim? Ja asi nainstaluju puvodni HTC Home...

Proc to potrebuji- do auta, telefon je na boku kvuli usb nabijeni
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

TF3D je proti landscape uzamčeno, pokud se někdy, při použití GSen, náhodou podaři ho překlopit, zobrazí se nekorektně, může i zamrznout a pod., není prostě na landscape dělané.

Ty problémy s příchozím hovorem nevím, já jsem se stím nesetkal.
blahy
nováček
nováček

Post by blahy »

ted jsme s kamarádem posílali přes bluetooth soubory do diamonta a někdo mi volal a telefon přesně jak říkáš jen zvonil ale neukázalo se nic, byla taky možnost vlevo dole zvolit: TELEFON a tím přepnout na obrazovku s číslem kdo ti volá a nabídkou vzít atd...
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Ja mám Touch Pro a tiež mi to často nezobrazuje príchodzie hovory. Ale nemusím mať ani pustenú žiadnu aplikáciu. Proste ak sa telefón sám zobudí, tak mnohokrát nevidím, kto volá. Hoci som na Today.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”