GB-SOFT GPRS Tweak (EDGE+UMTS+3G) pro WM6.1 - HTC Diamond

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Graz
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4 / iPad3 / Note II

Post by Jiří Graz »

Ahoj, mám tu první verzi GB-SOFT_GPRS-UMTS_Tweak_WM6.1_Diamond.CAB k otestování, tedy automatické odpojení od iNETu a několik málo daších nastavení.

GB-SOFT Tweak 6.1 Page

(Nic nového, jen adaptace starého GB-SOFT GPRS Tweaku, která nyní snad bude fungovat na Windows Mobile 6.1, který je na DIAMONDu)

Image
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

díky, hned to na Compactu IV vyzkouším ;-)
Jiří Graz
nováček
nováček

Post by Jiří Graz »

Pokud to bude fungovat, tak při roamingování mezi BTSkama by DIAMOND mohl ušetřit trošku energie (zvlášť na horách, kde je signálu nako šafránu).
Dnes jsem to testoval na kole a zdá se mi to funkční.
Při zapnutém Live Messengeru nebo Push Mailu se spojení nevypne, ale pokud se Push Mail i Live Messenger ukončí tak se od iNETu odpojí. (bylo nastaveno vypnout spojení po 1 minutě)
:lol: SOLAR DREAM
Image
Jiří Graz
nováček
nováček

Post by Jiří Graz »

:ctf2:
Nové poznatky:
OS neukončí spojení pokud je OPERA nebo YOU TUBE minimalizovaná nebo aktivní. Po jejich exitu se spojení ukončí. 8-)

Uvedené programy mají (asi) neustále otevřená (bloklá) spojení i když neprobíhá přenos. :???:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Jirko tomu říkám výbava na kolo :-) :-D s MSN mi to funguje bez problémů, push mail nepoužívám.
Mimo mísu: Speciálně u těch dvou aplikací (Opera, Youtube) mi ta minimalizace nějak blbne (teď se to vůbec netýká GPRS Tweaku), ale když si třeba minimalizuju Operu a spustím Youtube, a ten taky minimalizuju a nechám oba softy na pozadí, tak se po chvílí Opera nebo Youtube sám úplně ukončí, a dělá to i v čistý ofiko ROM :-( Stává se ti to taky?
Jiří Graz
nováček
nováček

Post by Jiří Graz »

Zásadně mimo Messengeru a Pošty vše ukončuji managerem v Pocket Plus. Jinak Opera je dost žravá takže se nedivím. Pokud nechám v Opeře nějakou složitější stránku minimalizovanou, tak to žere CPU time, proto ji ukončuji.
Jinak dobrej tip na druhou TodayScreen s TF3D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401907.
ico84
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC p3600

Post by ico84 »

Zdravim pani, chcel som sa Vas len opytat kde to po instalacii najdem? Mam WM 6 a skusal som to nahodit aj na phone memory aj na sd card ale nikde to v programoch ani v nastaveniach neviem najst.

Alebo neexistuje nejaky iny soft kde by sa dalo nastavit nech samo vypne 3G po urcitej dobe? Preliezol som to tu cele uz druhy krat a stale hladam nieco, no nedari sa.

Dikes
Post Reply

Return to “Aplikace”