iGate: Další variance na obrazovku Dnes pro Pocket PC

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

iGate: Další variance na obrazovku Dnes pro Pocket PC

Post by Jiří Hrma »

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovuje aplikace SPB Mobile Shell, případně zcela nevyužíváte všechny její funkce a líbí se vám jen upravená obrazovka Dnes, mohl by vás zajímat program iGate z díly vývojářů PPClink. Jedná se o náhradu standardní obrazovky Dnes (Pocket PC), na které je možné zobrazit tyto informace:
- textové zprávy
- e-maily
- zmeškané hovory
- signál a stav baterie
- nadcházející události z kalendáře

Image

V aplikaci si dále můžete nastavit automatické uzamčení zařízení a v brzké době výrobce slibuje uvolnit nástroj pro tvorbu vlastních skinů. iGate vypadá velice zajímavě, škoda jen, že se nejedná o freeware, ale o placenou aplikaci. Trial verzi můžete stahovat z tohoto odkazu, plná verze stojí 10USD. Určeno pro Pocket PC s Windows Mobile 6/6.1 Professional.
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

... pěkné, jemné, decentní .... ale za SPB Mobile Shell nevyměním :grin:
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Za tohle platit? :roll: No, když na tom ještě zapracují, tak pro někoho možná. Dovedu si ale představit i freewarové řešení :wink:.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Vypadá to pěkně, ale bohužel se mi to na Universalovi rozjet nepodařilo. Nainstaluje se mi to v pořádku, jejich nastavení funguje, ale Today pořád klasika.
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Buď se to musí někde aktivovat, nebo to nepodporuje VGA displeje :wink:.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Jo, uz se mi to podarilo rozjet. Ono je potreba nejdriv nastavit heslo na zamek telefonu, nechapu proc.

--- Ona to totiz neni nahrada klasicky Today obrazovky, ale pokud mate nastaveny, ze po urcitym case se zarizeni zamkne, tak tam pak naskoci tahle obrazovka se zakladnim prehledem, moznosti uskutecnit "emergency call" a ciselnici pro odemceni, takze celkem naprd. Nez jsem prisel na to, k cemu to je, podarilo se mi prave vytocit to "emergency" cislo :???: ...aspon, ze v tom nemam simku... ---
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”