Na serveru the:unwired se objevily srovnávací fotografie pořízené kvartetem nejočekávanějších komunikátorů tohoto roku. Arne Hess, šéfredaktor tamního serveru, vedle sebe postavil dvě novinky od HTC - Diamonda a Raphaela, 5MPx Samsung Omnia a také Sony Ericsson Xperia X1.
u SE X1 a ani u Omnie nejsou finální FW, SE se ještě ani neprodává a FW Omnie pro novináře také ještě nebyl finální, dokonce u prodávaných kousků je již asi druhá verze, číselně ještě vyšší
FW se určitě ještě změní a fotky Omnie i X1 budou lepší, na druhou stranu bych tady fotografické umění SE moc nepřeceňoval, když je to převlečené HTC...
ostatné fotky ale už vyšli lepšie z diamonda ako z touch pro. videl by som to skôr na problém fotografa ako problém prístrojov. predpokladám že pôjde o ten istý objektív, snímač všetko.
můžete sem (případně mně přes PM nebo po icq) prosímvás někdo dát fotku z diamondu za horších světelných podmínek? ...z hospody třeba jde mi hlavně o to, jak se foťák vypořádá s nedostatkem světla a jestli blesk/dioda je velký hendikep
díky
tak tohle jsem cetl uz pekne davno to jeste omnie nebyla ani finalni natozto xperie (neni jeste ani dnes) takze bych to bral s rezervou a co jsem koukal tak autor evidentne neumi fotit z Diamondu dostanu min. 2krat kvalitnejsi fotky takze bych to bral s rezervou...
PS: jinak ta omnie nic moc ani v recenzich takze je jasne ze parametry nejsou vse snad to doresi jinej firmware...
Můžete mi poradit,jak vypadá u X1 diodovej blesk?Je aspoň na ůrovni Omnie,nebo je to takovej paskvil jako u Touch pro.Nikde jsem se to nedočetl.Díky za pomoc.
nechci rozporovat ale sam jsem mel Diamond a ted mam X1
uvedene srovnani neni uplne koser - uznavam drobny rozdil v barevnem podani ale rozhodne X1 nefoti tak zle jak by se z fotek v uvodu zdalo. Myslim ze jde o naprosto shodnou kvalitu jako vyzvihovany Diamond.
rekl bych ze vysledek je u me 1:1 mozna o chlup lepsi pro Xperii ale za lepsich svetelnych podminek
No já si nemužu pomoct, ale nejsem schopný udělat jedinou kloudnou fotmu s X1. 80% jich mám máznutých... jsem to i reklamoval, ale pry je to OK. Vyfotit neco v pohybu, o to se ani nesnazim.