mccCallAssistant - automaticka odpoved pomoci sms...

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
blackbird
nováček
nováček

mccCallAssistant - automaticka odpoved pomoci sms...

Post by blackbird »

hoja,

nasel jsem fajn freeware. Sice ze jak je zdarma, tak je zavsiveny, ale funguje a to je to hlavni.

http://www.mobile-cc.ch/mccProdukte/mcc ... fault.aspx

funkce:
Jsem na prednasce / jednani/ ridim auto bez HF, apod. Cili nemuzu zvedat tel. Mno a s timhle softem mi clovickove, co se nedovolaji dostanou autom. odpoved pomoci sms: napr. "ted nemuzu, ozvu se - nebo to zkus pozdeji nebo pres sms".

Par zkusenosti, ktere by se mohly hodit:

- stahnete si verzi z uvedeneho linku. Verze odnekud z netu mi na WM6 padala jen tak pro nic za nic (tj. byla nepouzitelna).

- preddefinovana cisla vyplnujte citlive, jsou tam 4 svicarsti opi - staci jeden prepsat 6 a druhy 7 a zbyle smazat + nastavit obema +420. a stejne tak i nastavit narodni predvolbu. Proc to rikam: logicky by mela stacit ta narodni predvolba, ale program pak sms neodesle, protoze pry neni podle ceho rozpoznat volajiciho... Druha horsi vec je, ze POKUD SMAZETE VSECHNY PREDEFINICE, MUZETE APLIKACI INSTALOVAT ZNOVU - protoze proste spadne ve chvili otevreni teto obrazovky...

- financne muze byt urcite dobra volba odeslani max. 1 sms jednomu cislu v intervalu x hodin (vychozich je 12)

- stejne tak se muze hodit automaticky start v kombinaci s volbou "posilat sms jen pri jednani". Hadam, ze by pak clovek nemusel na ruznych skolenich a jednanich vypinat mobil / petkrat pokladat nechapajiciho volajiciho...

P.s.: mozna kdyby existoval nejaky parametr, jakym udelat zkratku aby se primo a hned nastavila pozadovana odpoved, bylo by to asi uplne supr reseni.

A mimochodem jeste jednu vec: mcc asi maji mozky na spravnem miste, bo vymysleli dalsi vychytavku - nevite kde mate mobil a prozvonit ho nemuzete, protoze je v tichem rezimu? Nevadi...
http://www.mobile-cc.ch/mccProdukte/mcc ... fault.aspx
Post Reply

Return to “Aplikace”