Synchronizace pda a outlooku

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Outlook
nováček
nováček

Synchronizace pda a outlooku

Post by Outlook »

Ahoj,
jak nadpis praví... vcelku rád bych využil toho, že když si potřebuju provést nějakou změnu v kalendáří, doplnit úkoly aj. nemusím si je posílat mailem na ppc a potom zadávat ručně. Myslím, že by neměl být problém tohle rozchodit přes exchange server (PC Win 2000/XP, PPC WM 6)... ale otázka, je tu nějaké free řešení? Přece jenom Blackberry zatím nevyužiju :)

(a trochu ot... je možné v něčem - Outlook apod - dát na schůzku v kalendáři prostě copy a zkopírovat jí někam jinam přesně tak jak byla (až na čas a datum samozřejmě))

Já jsem asi neschopa, ale nějak nic takového nemůžu najít .(
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Sice tak úplně asi nechápu dotaz, ale proč synchronizovat PDA s Outlookem přes Exchange a podobně? Proč prostě nevezmeš USB kabel, synchronizační centrum a maily nesynchronizuješ tak? :-)
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Taky jsem asi úplně nepochopil dotaz. Synchronizace s PC je přece jedním hlavních atributů komunikátorů WM. Stačí si od Microsoftu stáhnout poslední verzi ActiveSync, skamarádit počítač s PPC a vesele synchronizovat přes USB nebo bluetooth
Outlook
nováček
nováček

Post by Outlook »

:) protože mi to vcelku vyhovuje provádět několikrát denně a navíc mnohdy u různých pc. Bezdrátová direct push synchonizace je pro mě poněkud pohodlnější. Ale už je to ok :) díky a mějte se lidičky!

Koho by zajímalo, namátkou vybírám např tyhle linky:

http://syncml.mobiledit.cz/
http://services.mail2web.com/FreeServices/m2wLive/
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”