Profily/skupiny volajících na Windows mobile 6
Profily/skupiny volajících na Windows mobile 6
Zdravim vsechny, po prechodu na system Windows mobile me neprijemne prekvapila absence profilu ve smyslu skupiny volajicich - proste kontakty zarazene do skupin a pak si akorat k profilu priradim skupiny, ktere se dovolaji. Nemate prosim nekdo tip na software, ktery by tohle dokazal? Predem diky, BJ
Diky, SPB Phone Suite jsem zkousel, ale ta funkcnost mi na takto vychvalovany soft prijde dost uboha. Co to je za whitelist, kdyz nechci byt rusen a ono to stejne jednou zazvoni (!) a pak to teprve hovor odmitne? Zlata Nokia a jeji profily... Neznate jeste nejaky jiny podobny soft? Treba to bude vyreseny lip.
killerGBU: Diky, zkusim.
Bruca: Nevyjadril jsem se presne - jasne, kdyz nechci byt *vubec* rusen, telefon si samozrejme vypnu. Jde mi o to, ze nekdy nechci byt rusen jen urcitymi skupinami, napr. o vikendu neznamymi cisly a zakazniky, zatimco kamos s pozvanim na grilovacku se mi pochopitelne dovolat musi!
Bruca: Nevyjadril jsem se presne - jasne, kdyz nechci byt *vubec* rusen, telefon si samozrejme vypnu. Jde mi o to, ze nekdy nechci byt rusen jen urcitymi skupinami, napr. o vikendu neznamymi cisly a zakazniky, zatimco kamos s pozvanim na grilovacku se mi pochopitelne dovolat musi!
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S