mDesktop: Snadné ovládání komunikátoru přímo z počítače

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

mDesktop: Snadné ovládání komunikátoru přímo z počítače

Post by Jiří Hrma »

Na SmartManii jsme si již dříve představili různé aplikace pro snadné ovládání vašeho Windows Mobile telefonu přímo z počítače, společnost MotionApps nyní přišla s vlastním řešením v podobě programu mDesktop, který toho umí opravdu hodně.

Image

S tímto užitečným nástrojem můžete kompletně ovládat vaše zařízení, psát textové zprávy přes klávesnici, uskutečňovat telefonní hovory, spravovat údaje v kalendáři nebo kontakty v seznamu, možnosti jsou opravdu rozsáhlé.

Kompletní seznam funkcí mě zaujal, a proto jsem se rozhodl mDesktop vyzkoušet. Při prvním připojení se sice objevili komplikace, na podruhé se ale vše povedlo a musím říci, že jsem skutečně překvapen. Textové zprávy se zobrazují včetně předešlé historie konverzace, správa událostí je rychlá a snadná, stejně jako práce s kontakty. Přímé ovládání telefonu z obrazovky není sice úplně nejrychlejší, ale s tím bojují i konkurenční programy. Kopírování souborů či instalace aplikací z CABů je také velice snadná, jednoduše soubor přetáhnete do okna programu a je to.

Trial verzi můžete stahovat ze stránek výrobce, plná verze vás přijde na pěkných 20 USD.
abah
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by abah »

Není to špatná aplikace, ale známe lepší a zadarmo. např. MY mobiler članek tady: http://www.pdacentrum.cz/cz/clanky/my-mobiler-15/
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”