HP IPAQ 614c a Pocket Hack Master - používate někdo ?

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic

HP IPAQ 614c a Pocket Hack Master - používate někdo ?

Post by zapalkam »

Zdravím,

vyzkoušel jsem tento výše uvedený produkt k ipaqu - s cílem snížení především spotřeby baterie. Bohužel nadšení mé není veliké - stabilita tohoto programu na ipaqu není dobrá - prakticky lze použít pouze frekvence procesoru 312 a 416 a 520 - při vyšších frekvencích je PDA nestabilní a zasekává se. Bohužel i při nizších frekvencích pamětí a sběrnice. Asi přednastavené frekvence pro ipaq v rámci programu nejsou ideální...

Co je pozitivní je při nejnižší možné frekvenci je opravud úspora baterie - za prakticky celou noc na nizké frekvenci 312 byl pokles jen o 5%.

Máte s tím ještě někdo nějaké zkušenosti ?
kingfish
nováček
nováček

Post by kingfish »

já po tom teda nepátral, ale co jsem četl, tak si 614ka sama podtaktovává procesor dle zatížení, tak nějak nevidím důvod se do toho hrabat...
a co se spotřeby týče, tak mě za např. včerejší noc (zapnutej telefoní modul) ipaq sežral 5-6%...
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Rozhodne by som niečo takéto neriešil, lebo iPAQ si fakt sámn riadi takt procesora tak neviem, čo ešte chcete vylepšovať?
zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic

Pocket Hack Master

Post by zapalkam »

Tak mne prosím nekamenujte - já tento produkt používal na své předchozím PDA - a fungoval velmi dobře a stabilně - s výraznou úsporou baterie - na Ipaq jsem to zkoušel se zájmu. Netvrdím, že originální systém změny taktu procesoru dle zátěže je špatný - ale myslím si, že ta aplikace má i své výhody...
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”