ipaq614 nezvoni prichozi hovory

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
Lutyi
nováček
nováček

ipaq614 nezvoni prichozi hovory

Post by Lutyi »

ipaq 614 uz mam dele jak mesic a myslim ze jsem ho jiz castecne odladil. Vyzkousel jsem jiz zpoustu aplikaci, stale jsem vsak nenasel zadne idealni rozhrani pro pohodlne ovladani telefonu. V podstate jedu na SPB mobile shell, navigaci tomtom6, na spravu mam sk toolsy. Momentalne zkousim Pointui Home. Do budoucna myslim velice slibny nastroj.

Nejvetsim problemem zustava fakt, ze me muj ipaq odmita upozornit na prichozi hovory. Pouze se objevi hlaska na displeji. Bez zvuku ci vibraci. Coz je dost neprijemne. Nekde se to proste v prubehu pouzivani pristroje vyplo a nevim jak to znova nahodit. SMS ci jine vystrahy zvuky vydavaji, i kdyz ne ty ktere bych chtel.

Dalsi drobny problem vznika ve hrach, ktere odmitaj reagovat na stisky klaves. Nekde funguje jen dotykova obrazovka. Nenasel jsem zadny zpusob jak namapovat klavesy pro hry (duke3D, tomb rider 1, wolfenstein,...)
SlavoU
nováček
nováček
Zařízení: ASUS PadFone

Post by SlavoU »

FOR: Lutyi

Skús
SETTINGS/
Sounds and Notifications/
Notifications

Sú tam možnosti nastavení notifikácií.
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

ako ti ide PointUI? Mne kontakty strasne dlho nacitava

// uz som vyresil. Staci vybrat v nastaveniach optimalizovany Pouinui font
Lutyi
nováček
nováček

Post by Lutyi »

SlavoU wrote:FOR: Lutyi

Skús
SETTINGS/
Sounds and Notifications/
Notifications

Sú tam možnosti nastavení notifikácií.
diky, za radu. sice nepomohla, le dik.
Lutyi
nováček
nováček

Post by Lutyi »

Point UI je bezvadne zvladnuta. Je jednoducha, dobre se ovlada a hlavne chodi rychle. Bohuzel zatim nenabizi to co bych potreboval.

Co se tyka kontaktu naistaloval jsem si pocketCM. Taky velice dobre napsany softik. Bohuzel nezvlada diakritiku a vyhledava v seznamu pouze podle prvniho udaje (vetsinou jmena). Ale snad na tom dobudoucna chlapci zapracuji.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”