iPaq 614c - kde koupit příslušenství ?

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
martin013
nováček
nováček

iPaq 614c - kde koupit příslušenství ?

Post by martin013 »

Neporadíte mi, kde koupit příslušenství k iPaq 614c ? Myslím tím baterie, kolébku, pouzdro, stylus atd.. Něco jsem našel, ale většinou je tam uvedeno - "dostupnost neznámá", "na cestě", "koncem měsíce" apod.. a to již několikátý týden..... Těmto praktikám prodejců až tak moc nerozumím.Proč nabízí zboží, které nejsou schopní dodávat ?
smidliboy
přispěvatel
přispěvatel

Post by smidliboy »

No, ja nejsem prodejce, ale tipl bych si, ze oni nabizi to, co zase jim nabizi dodavatele... Krom toho, u nekterych prodejcu je napsano, ze pokud je dodaci lhuta neznama apod., nemaji ho skladem oni ani dodavatel a objednani tohoto zbozi zajisti az na zaklade tvoji objednavky. Ale protoze to zbozi kolikrat ani neni v CR, tak to nejaky ten tyden trva, nez se sezene, no...
Ja jsem si treba takhle objednal na CZC to kozenene pouzdro, dodaci lhuta byla neznama, pockal tri tydny, no a uz ho mam :-)
Raev
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Redukce

Post by Raev »

Koupil jsem si reduci usb - samice jack na připojení sluchátek ale nejede to, když připojím originály tak to běžín, stálo to 190 Kč a nevím jak na to? díky
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

Martin: Pozri na www.pdair.com, ja som tam kúpil púzdro, držiak do auta aj nabíjačku. Niekto ďaľší tu z fóra tam tiež objednával veci a pochvaľoval si, že to prišlo rýchlo a púzdro je fakt super. Som zvedavý, hádam druhý májový týždeň to budem mať doma aj ja...
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”