Platypus: Netradiční bojový simulátor s výbornou hratelností

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Platypus: Netradiční bojový simulátor s výbornou hratelností

Post by Jiří Hrma »

Platypus je na první pohled běžně vyhlížející akční střílečka, ve které máte za úkol likvidovat protivníky, nicméně vývojáři z Astraware si pro hráče připravili několik lahůdek, které znatelně zvyšují hratelnost. Ve hře naleznete celkem kvarteto světů, ve kterých budete svádět nelítostné souboje s nepřáteli, je ale dobré vědět, že veškeré objekty a protivníci ve hře, jsou vyrobeny z hlíny. Při destrukci tedy nechybějí nejrůznější efekty, které působí velice efektivně a především reálně.

Image

Celkem na vás ve hře čeká rovných dvacet levelů, hraní si navíc můžete zpestřit nejrůznějšími upgrady, powerUpy a jinými bonusy, které vám přidají další užitečné funkce a možnosti, jak likvidovat protivníky. Mnozí z vás tuto hru budou znát z platformy Commodore, později se objevila i pro PC a Macy.

Trial verzi pro smartphone a Pocket PC stahujte z ClickGameru, VGA verze zatím není k dispozici. Pokud vás titul zaujal, můžete si jej za 20USD zakoupit.
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Už jsem to psal jinde: Ta grafika mi připomněla Neverhood :)
Jinak jesli tam něco zvyšuje hratelnost, to nevím... Šlo mi to asi stejně jako všechny ostatní podobný hry, takže mně to po chvíli umírání přestalo bavit. :)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”