Cruise nejde Bluetooth
Cruise nejde Bluetooth
Ahoj, mám problém s Bluetooth u Cruise. Po 3 mesících běžnýho používání HTC jako modem k notebooku přes Bluetooth najednou nejde zapnout. Nikde m nespadl nebo nějak jinak. Když kliknu v klasickým nastavení pro Bluetooth a dám zapnout BT zviditelnit a potvrdim, tak když se vrátím zpět je to opět odškrtnuté. Pokud zkusím zapnout Bluetooth přes ten jejich Manažer komunikací tak když na něj kliknu, tak se chvíli točí to barevný kolečko na obrazovce abych počkal a potom se zase zobrazí jako vypnutý. Už jsem udělal i Hardreset, a žádná změna. Mám ho od MShopu, takže asi Sunnysoft původně. Nevíte někdo co s tím? Ani ta modrá dioda už nesvítí. Díky
Po zerigstrovani do HTC e-club by jsi mel mit pristup k novym ROM. Nejsem si jsity pokud ne prosim opravte mne nekdo, netusim ja to HTC ma ted s podporou a vydavanim novych ROM.
Pokud budes flashovat originalni ORM tak defacto jedina zasada pred flashem vse zazalohuj ( o vsechan data v prsitroji prijdes) nabij baterii na 100% a behem flashe neodpojuj zarizeni z kabelu. Jinak instalator je velmi jednoduchy
Pokud budes flashovat originalni ORM tak defacto jedina zasada pred flashem vse zazalohuj ( o vsechan data v prsitroji prijdes) nabij baterii na 100% a behem flashe neodpojuj zarizeni z kabelu. Jinak instalator je velmi jednoduchy