WM6.1 pro HTC Universal - R.I.P.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
WM6.1 pro HTC Universal - R.I.P.
Ranju vydal 7.7, testnu a uvidím
Co od ROMky očekávám:
- anglická WM 6.1 pro G3/G4 HTC Universal
- kompatibilní s 128MB RAM
- bez balastu
- Flashdisk v rozsahu 10-20MB
- kompatibilní s RealVGA
- podpora SDHC karet min. do 16GB
- ClearType ze začátku vypnutý
- FTouchFLO s konfigurátorem
- stabilní a rychlá
STATUS: Projekt ukončen - budiž mu země lehká
Pokud by někdo chtěl mohl bych mu poslat nějaký podklad aby t vzal za mě
Co od ROMky očekávám:
- anglická WM 6.1 pro G3/G4 HTC Universal
- kompatibilní s 128MB RAM
- bez balastu
- Flashdisk v rozsahu 10-20MB
- kompatibilní s RealVGA
- podpora SDHC karet min. do 16GB
- ClearType ze začátku vypnutý
- FTouchFLO s konfigurátorem
- stabilní a rychlá
STATUS: Projekt ukončen - budiž mu země lehká
Pokud by někdo chtěl mohl bych mu poslat nějaký podklad aby t vzal za mě
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
-
tslany
- smartmaniak

mno tak hodil by se někdo, kdo se vyzná a umí "vrtat v registrech" a našel by nějaký dobrý tweak, potom někdo, kdo by z CAB udělal pěknou "hromádku souborů" a soubor se zápisem do registrů a možná ještě někdo, kdo ví, jak přepsat verzi ROMky (jako např. jak se v About) a potom někdy možná aj "testing users" 
jinak jsem zkusil první test build, založený na Ranju 7.4, odstranil jsem TCPMP a trochu malinko vytunil registr, rozhodl jsem se pro číslo 2.18.01
jinak jsem zkusil první test build, založený na Ranju 7.4, odstranil jsem TCPMP a trochu malinko vytunil registr, rozhodl jsem se pro číslo 2.18.01
-
tslany
- smartmaniak

Takže dnes jsem trochu poupravil příspěvek, odstranil anketu, změnil název tématu atd. Jinak dík uživateli zaky za pomoc.
Jinak kdo umí změnit verzi a datum ROMky bez přístupu do OEM adresářů (jako když mám takovoutu kuchyňku, ale mám jenom IMGFS, dál už jenom nástroje jako ResHack, HEX editor atd.) tak ať napíše, dík
EDIT: jenom taková zajímavost (to sem stahoval jenom max. takovejch 700MB
):

Jinak kdo umí změnit verzi a datum ROMky bez přístupu do OEM adresářů (jako když mám takovoutu kuchyňku, ale mám jenom IMGFS, dál už jenom nástroje jako ResHack, HEX editor atd.) tak ať napíše, dík
EDIT: jenom taková zajímavost (to sem stahoval jenom max. takovejch 700MB

-
tslany
- smartmaniak

takže pr ovšechny zájemce o ROMku mám dvě špatné zprávy:
1) Uniho jsem už prodal takže bych mohl vyvíjet "na dálku" a to by nebylo moc pohodlné
2) omylem jsem si při "letním úklidu" smazal celou složku se souborama a tedy i se všema podkladama k ROMce smazal, takže to nemůžu nikomu svěřit, ovšem pokud by někdo měl zájem tak bych mohl si na něco vzpomenout a ubastlit dokument se základníma informacema a poslat mu to.
1) Uniho jsem už prodal takže bych mohl vyvíjet "na dálku" a to by nebylo moc pohodlné
2) omylem jsem si při "letním úklidu" smazal celou složku se souborama a tedy i se všema podkladama k ROMce smazal, takže to nemůžu nikomu svěřit, ovšem pokud by někdo měl zájem tak bych mohl si na něco vzpomenout a ubastlit dokument se základníma informacema a poslat mu to.