Server InfoSyncWorld zveřejnil nové video komunikátoru SE XPERIA X1, na kterém si můžete detailně prohlédnout nadstavbu uživatelského prostředí pro Windows Mobile, které výrobce pro XPERII připravuje.
jeste kdyby ten obrazek fungoval :D i tak, na tom videu toho 2x moc videt neni a to co je videt, je spis takova hracka, ktera bude dobra na machrovani... ikdyz verim, ze kvuli tomu si nekteri pda kupuji
Úplně souhlasím. Na X1 se hodně těším a věřím, že nejsem sám. Mám někdy pocit, že pro některé experty není pda pda, když na něm není značka HTC nebo HP. Třeba jeden z největších výrobců mobilů na světě trochu zčeří vody... a vůbec by mi nevadilo, kdyby se tímto směrem pustila i Nokia. Čím víc WM zařízení bude na trhu, tím lépe
IkE Blaster wrote:je spis takova hracka, ktera bude dobra na machrovani... ikdyz verim, ze kvuli tomu si nekteri pda kupuji
jak je videt v sekci ankety, vetsina uzivatelu pdacek na tomto foru je ve veku 16-20 let (i ja ) --> a pochybuju, ze si vetsina z nich kupuje pda na praci
hm ja take do te skupiny patrim :D netvrdim, ze ne a pda kupuju napul ze stejneho duvodu (hlavnejsi je spis kvuli pohodli wifi napr z postele, zahrady apod.)
Ja mam 22 a PDA som si kupil kvoly tomu ze to je najlepsy prehravac hudby a vydea.
Na pracu ho ani len nepouzivam iba ked volam grafikom okolo grafik.
Nieco sa mi nezda na tej stranke cital som co napisaly do Pros a Cons a v cons bolo operacny sistem windows mobile.
Akoze asi este Win mobile nemaly ze to kritizuju.
TaK ja do teto skupiny nepatrim 31 let. Prvni PDA jsem koupil hlavne kvuli praci, syncho, WI-FI a emaily jsou na dennim poradku. X1 bych si koupil, kdybych na ni prochu nasetril. Holt jsou ale dulezitejsi veci nez nove PDA i kdyz je urcite sqele.
ja se na to vykaslu koupim si kaisera a ono vyleze tohle(doufam ze to o moc vetsi rozdily nez kaiser mit nebude ),ale vypada dost slibne,skoda jen ze nebyl uzit dvoujadrovy procesor,ale 500mhz je nadhernych