PointUI v nové alpha verzi pro VGA a Windows Mobile 2003

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

PointUI v nové alpha verzi pro VGA a Windows Mobile 2003

Post by Jiří Hrma »

Uživatelské prostředí PointUI se těší velké oblibě, o čemž svědčí i více, než 40 000 stažení za minulý měsíc, kdy byla aplikace uvolněna. Výrobce nyní usilovně pracuje na verzi, která by fungovala na VGA displejích a nezapomíná se ani na majitele starších Pocket PC s Windows Mobile 2003. Až doposud aplikace PointUI jiné verze, než WM5.0 a WM6, nepodporovala.

Image Image

Nově byla vydána testovací alpha verzi právě pro WM2003 a k dispozici je i zkušební verze pro zařízení s VGA displejem.

Náš čtenář vrtak-cz připravil pro PointUI češtinu, tu si můžete stáhnout zde (k dispozici je verze s diakritikou i bez ní).

Odkazy pro stažení:
PointUI alpha pro Pocket PC s WM2003
PointUI alpha pro Pocket PC s VGA displejem
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Jelikoz jedno me pda ma WM2003SE a druhe je VGA, tak jsem mohl testnout az dnes a zadny zazrak to teda neni. Na vytuneny Today se vleze vsechno a nemusi se listovat.
MartyMcFly
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Nainstalováno

Post by MartyMcFly »

Tak jsem využil svůj nový mobil HP iPAQ 6515D k instalaci a zatím jsem absolutně spokojený, ale až budu mít synchonizační kabel tak tam poletí WM05 ;-)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”