Prohlédněte si HTC Touch Cruise na detailních fotografiích

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Prohlédněte si HTC Touch Cruise na detailních fotografiích

Post by Jiří Hrma »

V naší Galerii si můžete prohlédnout velké množství kvalitních fotografií k připravované recenzi komunikátoru HTC Touch Cruise.

Image Image Image

V této sekci naleznete rovných 20 snímků, které byly pořízeny 3MPx fotoaparátem Cruise. Všem čtenářům, kteří čekají na recenzi, se tímto omlouvám za malé zpoždění, bojoval jsem se zánětem průdušek a do toho mě čekalo stěhování, snad mi to bude prominuto. Recenze bude publikována v pátek 8. 2. 2008 v 00:00.

Image Image Image

Fotografie byly připraveny ve spolupráci se serverem MobilMania.cz.
ortyn
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Barva orámování displeje HTC Cruise

Post by ortyn »

Zdravím,

na rendrech a oficiálních fotografiích Cruise vypadá, jako že oblast okolo displeje (orámování) je šedé - tmavě či světle, ale vždy neutrálně, studeně šedé. (viz. např. http://www.mobilmania.cz/ShowFullThumbN ... &title=HTC Touch Cruise (Polaris) nebo http://smartmania.cz/mkportal/modules/g ... a_1944.jpg).

Na nejnovějších fotografiích, na které upozorňuje tento článek, to ale vypadá, že orámování displeje je ale spíš domodra či modrošeé ... a řekl bych že i trochu odpudivě. Chtěl jsem se tedy zeptat - jakou barvu orámování skutečně má? Nebo je/bude více barvených variant?

Díky, O.
Diviak
nováček
nováček

fotografia A4

Post by Diviak »

chcel by som Vas poziadat ci by ste nemohli do recenzie zahrnut aj fotografiu nejakeho bezneho textoveho dokumentu vo formate A4 (bezne polozene na stole zachitit celu velkost A4)nakolko je to pre mna pri kupe zariadenia s fotoaparatom velmi dolezite a mozno aj pre inych ludi... :-) //R.I.P K750i :cry: //
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

barevna varianta je opravdu jen jedna, a jaka je skutecne je dobre videt prave na snimcich z galerie. Jedna se o tmave sedivy ramecek.
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

Pane Hrma, vzhledem k tomu, ze vy jiz minimalne cast recenze mate hotovou, mohl byste mi pouze rict svuj nazor na Cruise? Snazim se totiz prodat sveho e-tena a jde o to, zda s tim spechat mam kvuli Cruisovi nebo zda se na to mam vytento :-)
Dekuji
Diviak
nováček
nováček

Post by Diviak »

presne tak isto uvazujem aj ja :tlem: x500+ musi ist prec cim skor...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

znamy se me nedavno ptal na stejnou otazku, a cruise jsem mu s klidnym svedomim doporucil. dle meho nazoru je to opravdu vyborny stroj, stejne jako tytn II, a pro ty, kteri nepotrebuji hw klavesnici, tak s cruise rozhodne neprohloupi. sam o nem take premyslim jako o svem dalsim zarizeni, jen cekam, az trochu spadne cena :-) takze ja davam pro cruise palec nahoru.
Diviak
nováček
nováček

cruise

Post by Diviak »

az doteraz som bol presvedceny ze je to zatial to najlepsie co sa da u nas kupit ale po precitani celej tejto rozsiahlej diskusie http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.ph ... sc&start=0 sa moj nazor trosku zmenil :-( sice by tie problemy z grafikou nemali byt az take neznesitelne ale predsa to mohli v HTC aspon trosku poopravovat, no co uz...aj tak si ho asi kupim...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”